Im Back!!

Salam,

Tajuk agak poyo disitu, tapi korang kene la tahan ye dan teruskan pembacaan anda.

Well hai korang!! yeay..im back since almost a year as menaip segala cerita dekat sini. Al maklumlah sekarang ni zaman makin maju, ada Facebook, Twitter, Instagram...huh! tak terlayan semua taw..

Btw, since a lot of stories yang as nak share dalam blog kesayangan ni, harap korang tak termuntah lah nak baca semua cerita ye. HAHA

Oh yer, blog ni juga masih dalam proses pengubah suaian..kalau hari ni buka susun atur begini, jangan terkejut pula bile esok buka lain susun aturnya.

Nama blog dah ditukar, erm macam dah tak nak guna Teratak Cik Asfz tu, now bertukar ke Miss Asfz's Stories since all of the content about myself and my life. Nampak agak kedewasaan disitu, erm I guess..

Dan InsyaAllah, segala input yang akan dikongsikan selepas ini mungkin tidak tertumpu kepada cerita tentang diri, mungkin ada tips ke? gossip ke? kan kan kan...kemain kau as nak bagi tips bagai..hehehe...

Now I am totally in my new life...opss.., not marries yet. What i mean is, now I am already finished my study and have my own career..actually, 1 year already since it begin but I just started to talk about it.

okeh, nak cerita apa yer untuk next entry??

xoxo,
Miss Asfz

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management