Intan dah kawen woi!!

Salam semua..

Ok, seperti tajuk di atas, cik puan Intan kita telah selamat menjadi bini orang Ipan.

Alhamdullilah, asfz berkesempatan menghadirikan majlis tu..itupun sebab ada driver! KAH KAH KAH..

Nak harapkan asfz drive jauh-jauh (+) sowang-sowang memang tak la kan.. (-_-")

Perjalanan memang mencabar..dengan jalan jammed nya...dengan panas nya..dengan..dengan..dengan sewaktu dengannya, asfz selamat tiba di destinasi walaupun agak lewat :'P

Tenkiu incik drebar! Lain kali jadi drebar aku lagi!!

Buat Sis Intan,

Walaupun kita berkenalan melalui dunia blog, pernah bertemu (beberapa kali), jarang bercakap, jarang berhubung, jarang komen-komen kat fesbuk, jarang tweet-tweet...erk..jarang apa lagi eh??

Tapi, asfz tumpang bahagia dengan kebahagiaan sis..

Semoga dengan melangkah ke dunia baru, sis menjadi lebih matang sis menjadi seorang isteri yang solehah, seorang isteri yang menjadi nadi, jantung, hati, paru-paru, limpa, tulang belakang, tulang belikat dan segala tulang yang ada kepada suami..Jangan cepat melatah, bersabar dan selalu bertolak-ansur...

Ucapan ala-ala orang yang ada pengalaman gamakknya..KAH KAH KAH..
INI SEMUA POYO JEK!! :D

Lets the picture story,

Sampai je umah sis intan, ramai giler orang..meriah btol..siap ada karpet merah tahu!
Selamat Datang ke Majlis RAIKAN CINTA

Ruangan pandangan/kritikan..mestilah tidak melebihi 20 patah perkataan...HAR HAR HAR

Laluan Raja Sehari..
Kasik debu-debu siket...

Pengantin lelaki menunggu pasangannya dengan segan di bawah sinaran terik mentari..
Pengantin lelaki bermonolog sendirian.."Takkan payung je bro, kipas xde?"

Pengantin perempuan bersama bridesmaidnya bergosip sesama sendiri melihat kesegakkan pengantin lelaki (ala-ala terpesona gitu..)

Bridesmaid bergosip sesama sendiri sambil mengiringi pengantin perempuan (sempat lagi tu..haha)

Pabila pengantin lelaki dan perempuan bertemu, apa lagi..berarak keliling kampong!!!!!! 
(xde kampung pon, dari pintu masuk ke pelamin jek...)


AKHIRNYA.

C I N T A  B E R S A T U
THE BRIDE n GROOM 
(Intan Nurul Fatehah dan Muhammad Nor Irfan)


The End
(Cerita kami plak)


Gembira jumpe mereka!
Terubat rindu :')

Till we meet again! (^.^)

Last but not least..

W H O ' S  N E X T ? ? ?

Ambil berkat orang kata.. La La La La La La La La 




Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!