Posts

Showing posts from April, 2013

Intan dah kawen woi!!

Image
Salam semua..

Ok, seperti tajuk di atas, cik puan Intan kita telah selamat menjadi bini orang Ipan.

Alhamdullilah, asfz berkesempatan menghadirikan majlis tu..itupun sebab ada driver! KAH KAH KAH..

Nak harapkan asfz drive jauh-jauh (+) sowang-sowang memang tak la kan.. (-_-")

Perjalanan memang mencabar..dengan jalan jammed nya...dengan panas nya..dengan..dengan..dengan sewaktu dengannya, asfz selamat tiba di destinasi walaupun agak lewat :'P

Tenkiu incik drebar! Lain kali jadi drebar aku lagi!!

Buat Sis Intan,

Walaupun kita berkenalan melalui dunia blog, pernah bertemu (beberapa kali), jarang bercakap, jarang berhubung, jarang komen-komen kat fesbuk, jarang tweet-tweet...erk..jarang apa lagi eh??

Tapi, asfz tumpang bahagia dengan kebahagiaan sis..

Semoga dengan melangkah ke dunia baru, sis menjadi lebih matang sis menjadi seorang isteri yang solehah, seorang isteri yang menjadi nadi, jantung, hati, paru-paru, limpa, tulang belakang, tulang belikat dan segala tulang yang ada k…