Its end! New life start..

Salam,

Baca tajuk macam tak leh bla kan..kah kah kah

Alhamdullilah..latihan industri telah selamat ditamatkan pada 15 February 2013 bersamaan hari Jumaat :')

Pagi-pagi lagi bos dah belanja makan sarapan dekat Sempoi Cafe..Memang sempoi la bos asfz tu..tenks bos! slalu sangat blanje makan..nyum nyum nyum... (^_^)

Hari terakhir intern, not much things to do..online dan siapkan report..hew hew hew :')
Tak sangka dah nak habes...masa berlalu begitu pantas tanpa sedar pon..

Malam tu semua staff berjimba-jimba..kiteorang pergi main bowling..pada awalnya nak main dekat Plaza 63 tapi penuh gile..pastu bangla yang jaga kaunter tu tak paham-paham apa yang kiteorang tanya..streess disitu ye..

Pastu kiteorang pergi dekat Ampang Point..memang jauh lah dari Bangi..means, nak main bowling semata-matakan...HAHA..

But, we can create memory right? :') does not matter how far the place :')


A lot of smile right? :')
Really great moment...haaa...indahnya :')


Report dan Logbook telah selamat sampai di tangan supervisor fakulti pada hari Isnin lepas. :')

Oh alhamdullilah, pada hari yang sama asfz dapat call dari company yang asfz interview 2 minggu sebelumnya..dan asfz mendapat jawapan yang positif! Alhamdullilah...

Sekarang tinggal untuk pakai jubah dan topi petak :')
Counting days! :')

Tak sangka semuanya berlalu dengan pantas..alhamdullilah, semuanya going smoothly...


Comments

Cik Amy said…
Congrats!
s,oga cpt dpt keje :)
Cik Asfz said…
Cik Amy ::

Tenkiu akak!! asfz da keje skg :)
Cik Asfz said…
tenkiu sayang!!!!!

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake