Summary of 2012

Salam semua :)

Tika asfz ini asfz berada di Soekarno - Hatta Airport Jakarta menantikan flight untuk pulang ke Malaysia yang telah ditunda selama 1 jam ekoran cuaca yang buruk. Pheww..semput tak baca intro? Keh keh keh..

2012 bakal melabuhkan tirainya. Asfz menantikan kedatangan 2013 dalam flight la gamaknya..

Alhamdullilah, asfz dengan jayanya telah melalui hari-hari yang penuh suka dan duka sepanjang tahun 2012..insyaAllah 2013 juga sama..

Sepanjang tahun 2012 ini asfz dengan jayanya menyelesaikan projek sarjana muda (PSM) dan Bengkel 2 yang merupakan subjek wajib yang harus diambil oleh semua pelajar ijazah di UTeM. Pelbagai ragam dan stress telah dirasai...hehe..skema plak rasa ayat ni..

Tahun 2012 juga asfz telah menjalani latihan industri (LI) di Bangi..Asfz merasai sendiri dunia kerja yang telah digembar gemburkan oleh orang yang bekerja..Benarlah, pelbagai ragam manusia kita akan berjumpa dan kawal..dan tak sabar nak habis LI dan graduate!!! Oh sungguh tak sabar.!!!!!

Alhamdullilah, tahun ini juga asfz skali lagu menjejakkan kaki di bumi Garuda ini tapi bukan sebagai PELAJAR malahan sebagai PELANCONG..oh terasa diri ini sudah terlalu dewasa lah plak sebab boleh merancang sendiri percutian tanpa tour guide.. :P

I got best birthday prank eva..3 prank in 1 day..boleh bayangkan x?? Melalui 1 hari dengan penuh berjaga2 tapi dapat 3 prank..hebat x hebat lah kan..hehehe..and also got bunch of the student in my faculty singing happy birthday song to me..thanks to my buddy coz sing it loud and make other people sing too..

Asfz juga telah berjaya memantapkan skill permanduan kereta..dan juga dah boleh jadi pemandu formula one nih..hik hik

Asfz juga sudah boleh berdiri di atas kaki sendiri (berdikari) dan menjalani hidup dengan lebih sempurna..insyaAllah..

Doakan asfz mendapat pekerjaan dengan mudah dan cepat :)
Tak mahu jadi penganggur..sob sob sob

Semoga kedatangan tahun 2013 akan mencipta sejuta kenangan yang indah serta tercapai impian yang telah tercipta..AMIN YA RABBALA'MIN...

Notakaki : very wordly entry..hehe

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!