Abang Burn Burger

Salam,

Semenjak berlatihan industri dekat bangi ni, alhamdulilah..rezeki yang Allah bagi melimpah ruah..Well, seorang hamba Allah ini telah bermurah hati belanja asfz dan kawan-kawan (housemate) pergi makan Abang Burn Burger. Actually, hamba Allah ni ajak member asfz je pada mulanya..entah macam mana asfz skali follow..HAHA..orang nak belanja beb, rezeki jangan di tolak..musuh jangan di cari..ye tak? Lokasi yang dituju ialah Nilai, Negeri Sembilan..korang google lah nama tempat nya kat Nilai tu sebab asfz pon dah lupa.. :')

Nota buat hamba Allah yang sudi belanja,
Terima kasih sebab sudi belanja. Lain kali belanja lagi oke! HAHA.. :')

Last but not least,
Asfz bersama Tower Burger (5 layer of Mix Beef Chicken Patty)

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake