the end of fyp, im the trainee

Salam

First of all asfz nak ucapkan TANIAH kepada sis intan kerana telah pon menjadi tunangan incik ipan. Tak lama lagi tittle CIK akan bertukar kepada PUAN..hew3x..Congrate once again sis! Sorry sangat-sangat sebab tidak dapat menghadirkan diri gara-gara cimi cancelkan planning..haha..xpasal2 cimi dipersalahkan..sorry beb! xde niat cuma sengaja..ewahh..sis intan pon dah review pasal e-day dye..macam-macam persiapan ke buat..susah kot..-_-" 

Btw, alhamdullilah asfz dah berjaya siapkan fyp (final year project) dan presentation seminggu lepas raya hari tu. Alhamdullilah semua nya ok je walaupun banyak yang kene kondem dengan supervisor dan penilai..sabar je la..adat la final year student kan? 

*front-interface*

FYP asfz tentang bowling reservation dan sudah semestinya ianya web-based punye system kan. Language yang asfz guna *php dan database plak phpMyAdmin. So far asfz mmg tak mahir langsung guna language ni..memang merangkak la orang kata..tapi alhamdullilah, segalanya berjalan dengan lancar sehingga BRS (Bowling Reservation System) ni siap sepenuhnya..alhamdullilah :')

Berakhirnya FYP asfz maka bermulanya kehidupan asfz sebagai seorang trainee..erk bahasa melayunya praktikal kan..3hb September 2012, merupakan hari pertama asfz melaporkan diri di Synergy Advance System Snd Bhd. Alhamdullilah so far bos dan staff dekat situ baik-baik belaka..Dah hampir 2 minggu kerja, asyik pergi open house je..almaklumlah syawal masih bersisa lagi ni..hahaha...kerja tak stress sangat dan member yang sentiasa disisi..kui4x..alhamdullilahh..doakan asfz berjaya menjadi trainee kat sini ok :)


Photobucket

Comments

Cik Asfz said…
tenkiu miss bubble :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!