Posts

Showing posts from May, 2012

Hari Terbuka FTMK 2012

Image
Assalamualaikum
banner rasmi :)
Dikala pagi yang indah ni best juga kan update cerita-cerita lama. Skali update 10 entry trus! HAHA Entry kali ini berkenaan dengan hari terbuka FTMK 2012 iaitu berlangsung pada 5 Mei 2012 bersamaan hari Sabtu. Oh yeah! asfz merupakan salah seorang AJK EXPLORACE! memang tak best jadi ajk explorace sebab asfz rasa lagi best jadi peserta. tapi best juga bila tengok gelagat para peserta. Ye x?
Antara aktiviti-aktiviti sempena hari terbuka FTMK 2012 ni. Ada banyak taw! 





*AMARAN* semua gambar di atas ada watermark kan tapi jangan salah faham, semua design poster-poster ni dibuat oleh AJK MULTIMEDIA. Asfz memang tak terlibat langsung pon cuma asfz letak watermark tu sebab nak cakap gambar ni asfz upload kat blog asfz..tu je k :)
Acara bermula jam 7.00 pagi lagi dimana semua peserta explorace dan futsal bersiap sedia untuk berjuang mencapai kemenangan. ewahh...asfz dan partner asfz ditugaskan menjaga check point 12!! untuk pengetahuan korang explorace yang diadakan in…

surprise from my beloved sister!

Image
Assalamualaikum
Entry ni merupakan entry yang ke 4 kot untuk pagi ini.
ENTRY KHAS BUAT ADIK ASFZ
THANKS FOR THE VIDEO. REALLY APPRECIATE IT WHEN YOU PUT EFFORT IN MAKING THIS VIDEO. WISH U SUCCESS IN LIFE AND NEVER GIVE UP K!

walaupun tak berapa nak jadi tapi normalkan bagi orang yang baru nak kenal not! :)

LOVE U, ANGAH!!

cite birthday lagi

Image
Assalamualaikum
SPECIAL ENTRY
Asfz pastekan semua ucapan-ucapan yang asfz dapat menerusi fesbuk  sebagai tanda penghargaan asfz. 
















Semua ni asfz print screen kat wall fesbuk asfz. Kenapa asfz print semua?? sebab nanti asfz nak baca balek senang..

notakaki :: penat juga nak print screen satu per satu kan..HAHA

sangat suka bila dapat hadiah

Image
Assalamualaikum
Seperti yang dinyatakan di entry sebelum ini, ini adalah entry yang ke dua.. ianya entry yang simple jek KOT! :')


ni adalah hadiah besday yang asfz dapat.  Thanks a lot pada yang sudi kasi asfz hadiah-hadiah ni. Sangat suka dan sangat hargainya. <3
notakaki :: tak perlu kasi hadiah mahal-mahal, secebis doa tok kebahagiaan dan kesejahteraan asfz pon dah cukup sangat :)

yes! its my birthday

Image
Assalamualaikum
Dah lama rasanya tak menceloteh dekat blog kesayangan ni. Almaklumlah, kengkangan masa menyebabkan berlakunya kekurangan update-mengupdate ini. Hurm, pagi ni asfz nak post sebanyak yang mungkin cerita-cerita yang asfz nak cerita. Maksudnya disini akan ada banyak entry lah yang akan asfz publish..maybe! haha..
bulan ni bulan mei kan? dan juga bulan kelahiran asfz. Alhamdullilah, Allah masih memanjangkan usia asfz. Besday dan prank sudah menjadi kebiasaan kan? ada besday, adalah prank..xde besday? xde prank..ye tak? asfz pon tidak terkecuali ok. 
tepat jam 12.00 malam bertarikh 8 mei 2012, suasana sunyi dirumah sewa asfz. Well, masa tu asfz tengah sibuk wat apa tah kat bilik asfz. Suddenly, asfz macam rasa sesuatu bila suasana rumah sewa asfz ni sepi jek. Housemate semua xde. Rupa-rupanya dowang dok menyiapkan diri dowang dengan bedak, perfume dan lipstick tok prank asfz. Dasyat kan dowang? asfz memang tak dapat nak melarikan diri pon. Redha je lah. Habis juga sebotol bedak…