Senaraikan keburukkan pasangan??

Salam

Asfz nak share 1 cite yang best :)

ISTERI : abg ape kte mlm ni kte xpyh tdo sme2..abg tdo lua, ayang tdo dlm blik..
SUAMI : knpe syg..
ISTERI : ha.. ayang ade 1prmainan, ayang catatkn smue kburukan abg sbyk mgkin dn abg pun catatkn tntg kburukan ayang sbyk mgkin!esok pg kte bace blik  tntg ape yg kte dah tulis tu..
SUAMI : ok..
> > mlm tu si isteri senaraikan tntg kburukan suami die smpai xtdo.. suami die di ruang tamu pun x tdo...hgga ...ke pg wktu sarapan,,
ISTERI : ha, mcm mne, spe nk mulakn dlu???
SUAMI : ayang dlu mulakn..
ISTERI : ok abg dgr tau, (sambil mngeluarkn 2,3 helai kertas yg dicatatnya mlm td)..
ISTERI : abg x romentik... abg x pndai pujuk.. abg bla bla bla.. bla bla bla.. ok dah, skang abg plak..!
SUAMI : (die mngeluarkn 3,4 helai kertas yg kosong...) abg mntak maaf... takde ape yg abg dpt senaraikn tntg kburukan ayg.. sbb abg trima ayg seadanya.. dan sgala kburukan ayg abg sentiasa maafkn.. dn abg mntak maaf klau abg sempurna di mata ayang...
> > si isteri trgamam dn air mata jatuh brlinangan,,, terus die peluk dan mmohon ampun pd suami nya.. die mnyesal,, krna tlh mlukakan hati suami nye.. die juga sedar dan brsyukur.. bhawa suami nya adalah insan yg terbaik yg tlh dianugerah kn untuk-Nya..
ok dah habis..Moral cerita ni korang boleh pikir sendiri sebab asfz tahu pembaca-pembaca TCA dah boleh fikir mana yang baik ataupun yang buruk. Cerita ini asfz dapat dekat facebook, kawan asfz yang share :')

Cerita ini sebagai peringatan kepada diri asfz sendiri dan kawan-kawan asfz diluar sana :)

SEMOGA BERBAHAGIA DISAMPING PASANGAN MASING-MASING ^__^
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!