Pemenang Saya nak souvenir dari Indonesia GA

Salam

Alhamdullilah..asfz sudah sampai di Malaysia, tanah air tercinta ^^. begitu banyak suka dan duka yang tercipta di bumi Garuda..semuanya mekar dalam ingatan..hik4x..

Panjang benar intro nye kan...hik4x..
pada 25hb Januari 2012, telah berakhirnya GA yang dianjurkan sendiri oleh asfz :')
seramai 53 orang yang menyertainya..Thanks a lot ya ^^.

Now, here the winner !!!
*drumming~~~*

5 pemenang keychain Anglung






5 pemenang keychain Bali






1 pemenang Brooch Kerang


3 pemenang Keychain Borubodur




3 pemenang Penanda Buku




17 pemenang sudah dipilih dan jurinya ialah Random.org

*note*
kalau LINK dan NO tu x sama, sila rujuk NO nyer ya..

senarai peserta bersama NO boleh dirujuk di bawah ini


Taniah kepada yang berjaya. Pada yang tidak berjaya jangan sedey yer..
insyaAllah, kalau ada rezeki lagi..asfz wat lah GA lagi..

kepada para pemenang,
sila hantarkan butiran anda seperti
Nama ::
Alamat ::
No Phone ::
URL Blog ::
Jenis Hadiah :: Angklung/Bali/Borubodur/Brooch/BookMark (Pilih satu jek)

hantarkan semua detail diatas menerusi email :: asfzlily@gmail.com dengan subjek :: PEMENANG GA

butiran pemenang haruslah dihantar sebelum 5 Februari 2012
segala salah dan silap sepanjang GA ini berlangsung, asfz mohon ampun dan maaf ye.. ;')

Photobucket

Comments

Anis Sabrina said…
Alhamduilillah saya menang ~
hehe, xsgka trsenarai jgk upenyee..makasih asfz!
Nur Zulaikha said…
Alhamdulillah :DD Tak sangka tersenarai :)
Nur Atikah said…
Alhamdulillah :)
Sy dah hntar email. Dpt tak?
Nida said…
Alhamdulillah.. blog Kak Nida tersenarai sbg pemenang. Terima kasih tak terhingga buat Cik Asfz dan juga pakcik random..:)

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)
Cik Asfz said…
@Nur Atikah
got it..thanks :)

TANIAH :D
Cik Asfz said…
@Nida
check it oledy..

TANIAH :')
waa...xsgka mnang, hehe...
congrats gak kat winners yg lain.. ^_^

sy dh send email tau.. XD
Cik Asfz said…
@Nisa Greennnpanda
okies dokies ^^

oledy check ur email! :D
oops, bru lpas sent detail kt email..nti check ye kalo ade ke x..:)
fiQ'Ra said…
wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. terima kasih cik asfz syggg.. terkejut ai.. hehe.. alhmdulillah .. :)
Cik Asfz said…
@fiQ'Ra
most welcome! ^^,
congrate!!
Datin Qat ST said…
Alhamdulillah . Yeay dapay keychain angklung . Thanks :)
Datin Qat ST said…
dah cek detail saya kat email belum ?
Dashura said…
Terima kasih. syukurlah sy menang. :) sy sudah pun hntr butiran sy. cepat2 lah check email :D
Cik Asfz said…
@Datin Qat ST
taniah..erm, email apa ye?? klw asfz reply means asfz da check :)
Cik Asfz said…
@Dashura
taniah :)
klw asfz reply email tu maknanya asfz check emailnye ^^
Datin Qat ST said…
alhamdulillah dah di check . thanks
SLUMBER SAGUN said…
xsngke mng . first time mng GA. trime ksih kak . nnti buat GA lg eh . hehe .
Hamizah :D said…
Emel saya dapat tak ? Hamizahnur95@yahoo.com
Cik Asfz said…
@Hamizah :D
dapat :)
eh, kan asfz da reply :)
tunz said…
sori..mama x brapa sihat baru baca ni...

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!