Dinner @ rumah Pak Rektor

Salam

Hai all..dah lama asfz xberhupdate kan..ada yang menanti update dari asfz x?? apa? xde? ok fine :|

cite yang asfz nak update ni dah lama happen, tapi xde masa nak masuk dalam blog lagi..
sekarang asfz dalam minggu final exam tapi seriusly macam tak exam jek asfz ni..hampeh tol kan =.=

ok3...straight to the point ^_^

Bulan lepas iaitu pada 24 Disember 2011, asfz dan kawan2 yang lain dapat invitation dinner di rumah Rektor(NC) UDINUS..

sampai je asfz dekat rumah Pak Rektor ni kan, memang kagum lah dengan rumah dye..cantik siott!! macam mahligai lah weehh..besau btol tapi duduk bertiga jek -__- camne lah dye nak bersihkan rumah yang besau2 ni kan..HAHA

dinner ni macam satu perjumpaan beramah mesra gitu dan juga kehadiran prof nana (org penting di UTeM) ke semarang sekaligus melihat keadaan kiteorang dekat bumi garuda ini..

ni ruang tamu..hanya 1/10 jek ruangan yang digunakan ni..
leh imagine bape besaunya umah ni?? hihi

menu dinner..
sedap aw! seyes! tp PEDAS.. -_-"

siap ada karaoke lagi..memang sporting habeslah! enjoy jek sampai lupa asfz dekat rumah pak rektor..HAHA..buruk tol perangai..zzzz

balek umah je terus pensan..seharian babe kat luar umah..penatnya jangan tanya lah..-__-

tu je nk cite..
maap le saya ni xpandai nak bercerita sangat..hoho..

jangan lupa join ya! ^_^
masih banyak masa ni ;)

have nice day..
buibui :)
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake