Yogjakarta Trip - Day 2

Salam o'll

Sebelum teruskan pembacaan anda, amat dicadangkan untuk membaca

ok, dah baca?? bagus..sekarang teruskan pembacaan anda semua...

Selepas ke Pantai Kukup, perjalanan diteruskan menuju ke Candi Prambanan. Cam biasa asfz memang kagum dengan bangunan dan seni bina yang ada. Asfz memang tak boleh nak bayangkan size badan orang-orang zaman dahulu..tinggi manakah mereka?? aigoo..

gambar ni dari jauh..dah macam bentuk menara berkembar plak kan..HAHA

sebelum bergerak ke sana haruslah snap!! snap!! pose!! dulu ^___^

depan pintu masuk!
ekceli, asfz hanya bergambar berDUA jek nagn member asfz, tp mamat 3 orang tu menjadi unpleasant background plak..-_-"

K A M I

tangga ni tak tinggi..tapi bangunan ni tinggi..o_O

*wink ;)

it's just me..
ahaks! :)

on da top! 
unik kan?


ok! ni gambar before keluar dari candi..
kejap je kat candi tu sebab kiteorang berkejar masa tok balek...
sebab masa ni, kiteorang ada lagi 4 jam perjalanan sebelum sampai Semarang...
really tired while only sit in the bus..right?

tapi apa-apa pon asfz puas sebab trip ni secara tak langsung merapatkan hubungan kiteorang antara satu sama lain..seriusly, its really awesome experience..

till meet next update guys..
stay healthy and happy oke!

daaa :)
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!