The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Salam u oll...

asfz nk join GA Nisa Kay..
Hadiah yang ditawarkan super duper awesome dan best!! seriusly!!! >.<
ok..dah!! dah!! tutup mulut tu..ada masuk lalat tu kang...hehe..
banyakkan hadiah dye..weee!! hope me one of them..amin...


nampak banner yang cantik dan menawan tu??
*ayat bodek ^,^*

korang klik je banner tu kalau nak join okeh! :)

GA ni ramai sponser taw..nak tahu siapa?? 
jom kita skodeng sorang-sorang ^___^

tu dye!! ramai tak ramai lah sponser kali ni..phewww!!

Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER 2011
cepat-cepat join!!! >.<

semua syarat dah patuhi..semoga asfz berjaya mengondol 1 hadiah dari semua hadiah yang ada..amin :)

korang tak rugi pon join GA ni...seriusly! :)
atleast u can find new cyber friend ^.^ right?
Photobucket

Comments

Cheek Eyka said…
dh join jugak..angah pon join gak..=)

oke chow dlu tpi seblum tu angah nak bgtau..
anda ditag!!!
http://homecheekeyka.blogspot.com/2011/12/contest-tira-hime-cik-hk-angah.html
FiHa said…
dr segmen yg same =)
singgah dtg cniy
Cik Asfz said…
@FiHa
oh..tenkiu sudi singgah sini :)
Cik Asfz said…
@FiHa
oh..tenkiu sudi singgah sini :)
Dekcik said…
gud luck..
dekcik pown join..
yunk, saya belum pos kasut awak lagi tau.. tapi jangan risau, ia selamat bersama saya.. nanti kasi alamat semula ya :)
nabila azmi said…
hehe..follow here yg ke 1026=).

good luck=)...sy join jugak=)=)
Cik Asfz said…
@Dekcik
good luck to you too dear :)
Cik Asfz said…
@enyheartsdiamond
oke..xpe..nanti kita kasi alamat ea :)
Salam :)

Terjah dari segmen giveaway yang sama :)

http://qhalisqaisaraqhalilqhalifateema.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

Goodluck :)
Cik Bunny said…
jemput join giveaway cik Bunny di sini http://inspirebunny.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html
Ajeyy Rawk said…
Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D
Cik Asfz said…
@Cik Bunny
tq for the invite ya Cik Bunny.. ^__^
Cik Asfz said…
@Ajeyy Rawk
Waalaikumsalam, thanks for visit ya :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management