Trip to Bandung (Part 2)

Salam 

Kepada sesiapa yang belum baca entry INI sila baca dulu yek..kang tak paham apa-apa plak ;p

Pada keesokan harinya, asfz dan yang lain-lain berjalan-jalan sekitar kota bandung (bukan keseluruhan ok)..pagi tu asfz bangun agak lambat lah kan, jadinya breakfast asfz se"fast" yang mungkin lah...hehe

Menu untuk makan berTIGA okeh!
penuh meja bolat! HAHA

Breakfast Menu

Lepas kenyangkan perut, terus pergi ke bilik dan ambil semua barang asfz dan simpan dalam bas sebab takot tak sempat nak check-out..

okeh girls, ready to go!!!
pose before check out! :)

tempat yang pertama kiteorang pergi ialah Museum Konperensi Asia Afrika

1 Gong 1 World

nampak x bendera Malaysia??
^.^


ni bukan manusia real taw.
P A T U N G jer ni.. >.<

kamera yang digunakan masa konsperasi.

mesin taip yang digunakan oleh seketari, Konspirasi Asia Afrika.

S E T E M
kagum ^_^

Collection of Book
ada siapa-siapa nak baca??

keratan Akbar

sape penah try?? 

asfz disuruh menulis wish Negara mana yang asfz nak pergi..

banyak giler kertas kuning ni tertepek..HOHO

G I G I H taw nak tulis..
ce teka asfz nak pergi kat negara mana??
*
*
*
plus..
nampak x pen yang asfz pegang tu??
actuallykan..ada cerita di sebaliknya..
tapi R A H S I A..
tak tahu lah nak cakap citer disebalik tabir tu HAPPY STORY or BAD STORY
U N D E S C R I B A B L E!!

I SAW MALAYSIA!!!
hehehe...

lepas asfz semua keluar dari Museum tu, terus je pegi makan tengah hari. Disebabkan asfz masih kekenyangan, mood nak makan tu xde lah xcited walaupun tempat asfz makan ni salah satu SPECIAL BANDUNG

ye! asfz makan NASI BANCAKAN...
hanya ada di BANDUNG je taw! 
istimewanya ialah sayur dye..tapi asfz lupa lah apa nama sayur tu -_-

Buffet Style
yang di bungkus dengan daun pisang tu adalah NASI bukan KUIH KOCI taw..hehe

pilihan asfz..nasi tu sedap taw sebab ia dah dibungkus dengan daun pisang (rindu dengan nasi lemak!! huwaaa!!) tapi asfz kenyang sangat sampai nasi tu xmakan pon..hanya makan lauk-lauk jek..huk4x..dalam pilihan menu asfz haruslah ada salad kan..yumm, my feveret ^.^
ada sayur dalam pinggan asfz tu, rasanya sangat sedap. Kawan asfz yang tak makan sayur pun boleh suka makan sayur tu..So, kepada yang tak makan sayur tu, ce try sayur ni!
 E N A K ! ! ! !
^____^

lepas siap makan dan berjimba-jimba..perjalanan diteruskan lagi...
nak tahu asfz kemana selepas itu..
kene lah tunggu di entry akan datang ye sebab asfz belum pick gambar dan sudah mengantok. esok kelas petang tapi kene menghadirkan diri seawal yang mungkin..zzzzz..

stay tune for the next update okeh!
till then stay healthy ^.^
bubbye!
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake