thanks An Nur Gallery

Salam..

alhamdullilah!! asfz menang!!
eh3..menang apa plak ni?? 
hari tu asfz ada buka 1 page ni, ada status mengatakan..


ye..an nur gallery nak buat contest, dan siapa yang tolong share status dye akan dapat hadiah tapi tak semua ok, hanya 3 orang yang bertuah jek..

dan salah seorang daripadanya ialah....


A S F Z ! ! ! !

terkejut sangat bila buka page an nur gallery dan nampak nama asfz NO 1 tu..
wink4x
thanks a lot an nur gallery..
sangat teruja..

hadiah yang bakal asfz terima ialah 1 set Shawl Rania & Inner Neck..
oh, really love it!!!

semua detail dah diemailkan kan..

tunggu hadiah sampai ke rumah lah pasni =)

SIAPA YANG KREATIF, BOLEH LAH MASUK CONTEST AN NUR GALLERY NI..
click link di atas untuk mengetahui details contest :)

^_____^

stay cute everyone! daa ;)
Photobucket

Comments

Sya Syazana said…
wahh, seronoknyaaa! congrates!

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!