Saya nak souvenir dari Indonesia GA (OFFICIALLY CLOSE!!)

Salam

AMARAN
*ENTRY INI TELAH DILEKAT DENGAN GAM GAJAH*
sila scroll ke bawah untuk membaca entry2 baru :)


UPDATE ::
tarikh tamat GA :: 25 Januari 2012

jam :: 12.00 malam

Seperti yang telah asfz ura-ura kan..
my 1st GA will lunch NOW!!! 

http://4.bp.blogspot.com/-sIuIWoycO94/Tv2Ho-uow2I/AAAAAAAACV4/fSMIqi92gHI/s1600/DSCN9229.JPG

.Syarat-syarat penyertaan.
:: berwarganegara MALAYSIA *wajib
:: like fb page TCA --> Teratak Cik Asfz's Official Blog [T.C.A] *wajib
:: FOLLOW blog TCA *tiada paksaan
:: klik INI, INI, INI, INI, INI, churp2 dan Nuffnang ok! *tiada paksaan
:: Buat 1 entry yang bertajuk "Saya nak souvenir dari Indonesia GA" dan tepek banner di atas dalam post. Pastikan banner tersebut di link kan ke blog ini..*wajib
:: Tag 1 orang kawan blogger anda dan pastikan dye juga tahu anda telah mengtag dye :) *wajib
:: Bila dah siap, hantar URL entry korang diruangan komen, HANYA DIRUANGAN KOMEN entry ini sahaja..tempat lain tidak akan dilayan!..mentionkan sekali FB id korang yek! :D *wajib

UPDATE!!
*WAJIB*
kemudian


LASTLY...
doalah supaya RANDOM.ORG akan pick no korang!! >.<

MUDAH KAN!!
so, tunggu apa lagi..

JOIN!! JOIN!! JOIN!!
jangan tak join plak yekk :)

SENARAI HADIAH BOLEH DILIHAT DI SINI :)

notakaki :: semua update mengenai GA ini akan di beritahu melalui BLOG ini sendiri dan FB Page TCA sahaja okeh! :)
setiap fb ID yang diberi akan di check satu persatu yek :)



*SENARAI PESERTA*

1. http://dashura-adbot.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
2. http://noornaiemah.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
3. http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
4. http://doublelove-francis.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
5. http://haihannah.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
6. http://impossiblethink.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
7. http://aindotain.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
8. http://jieha89.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
9. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
10. http://ilovemyheartguard.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
11. http://homecheekeyka.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
12. http://ina-nana99.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
13. http://kotakpaper.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
14. http://tgifmalaysia.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
15. http://khairilmazri.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
16. http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
17. http://ikazulaikhaa.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
18. http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
19. http://rencanakasih.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
20. http://mieyanotebook.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
21. http://alongnidar.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
22. http://nasyabella.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
23. http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
24. http://nialidia.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
25. http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
26. http://alvas-87-contest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
27. http://rossasstorymory.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
28. http://budakmanja94.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
29. http://c-anythin.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
30. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
31. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
32. http://idamira.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
33. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
34. http://fatinlovecontest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
35. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
36. http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
37. http://dreams2travel.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
38. http://akubencihacker.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
39. http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
40. http://2merah1ungu3c.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
41. http://lynnlinda.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
42. http://myapeapeaje.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
43. http://pinknlavender.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
44. http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
45. http://fiezahkecik.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
46. http://syiedalikes.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
47. http://akusukercontest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
48. http://datinqatst.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
49. http://yadzgilacontest.blogspot.com/2012/01/ga-sourvenir-indonesia-by-tca.html
50. http://asyikin-ga.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
51. http://izad-mohd.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
52. http://faralalalala.blogspot.com/2012/01/saya-nak-survoenir-dri-indonesia-ga.html
53. http://recycleboxes.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
OFFICIALLY CLOSED!!
thanks a lot for joining this simple GiveAway and good luck !!
Photobucket

Comments

Dashura said…
sy join

http://dashura-adbot.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
naiemah dh ji=oin.. :) tq bg GA :)

http://noornaiemah.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
nurmujahidah said…
joined :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Francis said…
sy join

http://doublelove-francis.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Nur Hannah said…
I join =D

http://haihannah.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
ainur nabihah said…
Saye join :D Fb ID--> Ainur Nabihah
http://impossiblethink.blogspot.com/2011/12/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
asiah_najihah said…
thanks invite..asiah nak join,..


http://jieha89.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Joel Leslie said…
saya join juga :)

entri: http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
id fb: Joel Leslie

thank you. selamat tahun baru! :)
sy join ye..=)

ID FACEBOOK : Eyra Daniel Arshad

http://ilovemyheartguard.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Cheek Eyka said…
angah join..tp tertag bnyak..:)

http://homecheekeyka.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Anis Sabrina said…
Saya nak join juga. ^^

URL Blog : http://ina-nana99.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

ID Facebook : Sabrina Ina
URL Facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001820947497
Patung Lidi said…
Kotak've join this contest!:D

FB ID:Fafa Joe >>aku_ifajoe@yahoo.com

http://kotakpaper.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
TGIF Malaysia said…
join..
entri:http://tgifmalaysia.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
id fb: TGIF Malaysia
dah join... kalo salah please sgt2 komen kat belog sy :D

http://khairilmazri.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
fiQ'Ra said…
salam, mas join sini :)

http://fiqrakendet.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
fiQ'Ra said…
id fb: Siti NorMastura
Ika Zulaikha said…
Saya join ye !

http://ikazulaikhaa.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

FB ID : Ika Zulaikha
URL FB : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000439162688
TGIF Malaysia said…
Thank you kak inform ye, saya sudah buat kedua dua yang tertinggal. Dah komen pun.:)

ID FB: TGIF Malaysia
Hamizah :D said…
saya join :)

http://thinkaboutitproperly.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

ID FB : Nur Hamizah Mizah
URL FB :http://www.facebook.com/profile.php?id=100000529303887&ref=tn_tnmn
Nur said…
saya join jgk... hehe=)

http://rencanakasih.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

ID FB :Cahaya Hati
URL FB :http://www.facebook.com/profile.php?id=100000562009013
Ana Muslimah^^ said…
Salam, saya join GA ini =)

http://mieyanotebook.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

ID FB: Nurul Adibah Zulkhafri
Thanks ^^
maybe sy forgot something -.-'

Fb: Mazri Khairil Mazri
http://www.facebook.com/khairilmazri

sori -.-'
Nida said…
As-salam..

Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki... ameeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

tq:)
nasyabella said…
http://nasyabella.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Cempaka Kuning said…
CK join ye.

Id Fb-norzie hany

http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
NiaLidia. said…
salam.
nia join heheh

http://nialidia.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

fb : http://www.facebook.com/nialidia
Nur Atikah said…
join :)

URL BLOG : http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

ID Fb : Nur Atikah
URL Fb : http://www.facebook.com/nuratikahrashid
http://zaiikulim.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id fb:zaikulim

http://www.facebook.com/zaikulim
asfz, jgn tutup awai ye GA..sbb sy nk join jgk..tp nti afta final abes 6 jan, then leh la on9 kt uma tenet laju sket..:)
join

http://alvas-87-contest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id fb : are liya
kite join!!!

http://rossasstorymory.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Pwincess sarah said…
sarah join..

http://budakmanja94.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Celine said…
join :)

http://c-anythin.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

FB ID: Celine Liaw
joined.. ^_^

Follower ID: Nisa Greennnpanda
FB ID: Nisa Azman
Link: http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
mas said…
http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id fb:mas ibrahim
Munira nabila said…
Join dear :)
http://idamira.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id FB:
Munira Nabila
http://www.facebook.com/munira.nabila
Cik Rose Cute said…
join...

ID FACEBOOK: che rosliza chemat

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
NOOR FATIN said…
saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

facebook : fatin vavavoom

:)
SLUMBER SAGUN said…
sye join sme :)

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id fb: http://www.facebook.com/aqsuperhero
Alycia said…
salam.. Alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

ID FB >> Azura Aziz

tq ;)
Tihara said…
http://dreams2travel.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

fb: TiharaAB
Nur Anisah said…
http://akubencihacker.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html



https://www.facebook.com/Anisah1999
tunz said…
mama tunz join..

http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

fb:Tunz Zaharah
asmat90 said…
joined :)

http://2merah1ungu3c.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id fb : amsa naw
::CIK LYNN:: said…
salam...
cik lynn join..

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id fb : cik lynn linda
id follower : cik lynn
cikpuanhady said…
salam..me join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
Pink Lavender said…
saya join GA nih yerr

http://pinknlavender.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id FB : anna sahid
yeah, dah join:)
http://justrunawayfromyou.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id Fb: PrinCess Candle
fiezahkecik said…
saya join

http://fiezahkecik.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id fb: fiezah kecik
Syieda™ said…
syieda joint =.=

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id blog : Syieda™
id FB : Noor Shuhaida (syieda)
NEENA said…
join..

http://akusukercontest.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html
NEENA said…
id fb : neena aswin
Datin Qat ST said…
join

http://datinqatst.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

fb id : Qatratun Nada Alkhairi Akhiar
yad'z said…
http://yadzgilacontest.blogspot.com/2012/01/ga-sourvenir-indonesia-by-tca.html

FB :: fatiah yadz
yad'z said…
ok dah like.. sori terlepas pandang.. =)

http://yadzgilacontest.blogspot.com/2012/01/ga-sourvenir-indonesia-by-tca.html
asyikin said…
join

http://asyikin-ga.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

fb : syikin cun
MOHD IZAD said…
join n like dah..

http://izad-mohd.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id fb : mohd izad
syakirah said…
http://faralalalala.blogspot.com/2012/01/saya-nak-survoenir-dri-indonesia-ga.html
join
lin~ said…
http://recycleboxes.blogspot.com/2012/01/saya-nak-souvenir-dari-indonesia-ga.html

id blog~ lin~

id fb~ salimi ismail

terima kasih~

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!