menghitung hari

Salam

Hi my dear friends.
*tetiba nak speaking plak kannn..*

hari ada mood menghitung hari sangat tinggi..
sebab apa? sebab banyak sangat tempat yang akan di pergi dalam masa terdekat ni..
*baget macam banyak sangat lah nak pegi kan...*


tak sampai 2 bulan je lagi asfz dekat bumi Garuda ni...
jadi antara planning yang bakal dilakukan ialah bercuti ke bali dan bandung..
weeee! tak sabar rasanya...

lagi 2 hari asfz akan ke BANDUNG sebab ada jemputan event..kene pakai pakaian rasmi woo!! nak pakai baju kurung kat sana lah nanti..tunjuk sket kesopanan gadis melayu ye tak? hehehe...banyak tempat nak dilawati kat bandung tapi ada kengkangan masa la plak..
aigooo -_- tak pe lah, as long as dah sampai ke sana kan..enough for me ^__^

next destination BALI!!!! jeles sangat pada siapa yang dah sampai kat sini..well, insyaAllah asfz salah seorang yang akan sampai ke pulau yang cantik itu..hehehe....10 hari lagi untuk pergi..hoho..perjalanan 15 jam akan ditempuh dengan tabah semata-mata untuk ke sana!!
gigih kan?? =) 

stay tune for next update ok! =)
xoxoxo
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake