JOIN EYKAMEOW 1ST GIVEAWAY!

Salam u'll

Tepat jam 2:42 am waktu indonesia barat (WIB), dengan mata yang masih segar ni..asfz nak join EykaMeow GA..disebabkan tarikh tutup dye ikut mood PN EykaMeow ni..tu yang nak kene join cepat-cepat...HAHA...
Hadiah menarik woo!! spe taknak kan?? ^__^

setiap GA pasti ada syarat kan...

Kene LIKE dua fb page



tak nampak button LIKE?? memang ler!! sebab asfz dah LIKE..kalau korang nak LIKE juga, klik jek snapshot tu..akan terus menuju ke tempat dituju ^__^

ok..sekarang! part yang paling payah..
KENAPA SUKA ATAU TIDAK SUKA BACA BLOG GADIS KEKWAT?

ermm..NO KOMEN.. (mood: #RETIS)
Har..Har..Har..Har...
Asfz suka baca blog Gadis Kekwat tapi secara jujurnya asfz takdelah mengikuti setiap post yang diupdate..sedangkan TCA ni pon terabai..sob4x..
apa yang asfz suka?? 
cara penyampaian cerita..bagi asfz snd, eyka ada caranya tersendiri dalam penulisan...asfz tak rasa bosan bila baca Gadis Kekwat..
tapi..
kalau baca TCA agak bosan sebab asfz sendiri yang sampai sekarang masih tidak mempunyai peningkatan dalam menulis..insyaAllah, asfz akan memperbaiki dari masa ke masa oke..

so, blog TCA ni mmg boring la kan..*angguk kepala*...sigh*

oklah! tu jek..
btw asfz dah pernah f2f dengan eykameow ni..
and she so friendly and cantik!! =)
*ayat bodek! HAHA

Nak join juga??
Klik jek nama-nama yang terbold tu! kompem korang akan sampai ke destinasi :)

daa...
Photobucket

Comments

Anna Boleyn said…
hye dear,

nak jemput dtg ke majlis resepsi hana & che arm.

nak address pls.. nak pos kad kawen.

send kat email nh.hana0610@gmail.com ni kay :)
eykameow said…
woooo tak sangka cik asz kite ni join! Btw thanks tau yunkkkkk!!! *terharu sobsss sobss*

So eyka nak gtwu no bertuah cik asz ialah no satu!!!! (sebab jadi org pertama yg join and drop komen hihi)

Now doa byk2 k...pemenang bertuah akan di update kt blog eyka! alrite..goodluck dear! and thnks again!! :D
Cik Asfz said…
@Anna Boleyn
alo..kite xsmpt nak pegi..sory sis..
kite doakan kebahagiaan sis ok :)
Cik Asfz said…
@eykameow
wohoo!! no 1 tu..
harap2 no bertuah..aminn..!! :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!