Hadiah GA

Salam..

asfz baru balek dari bali..weee! best giler kat sna :)
tapi cian kat tca terabai..maapkan daku yek..hik5x..

well, asfz ada ura-ura nak buat GA kan...hadiah dye xde lah mahal, ada lah sikit souvenir untuk pembaca-pembaca tca...asfz xlupa taw..hik4x..

memandangkan lagi sebulan asfz dah nak balek malaysia, so hadiah-hadiah ni asfz akan pos kat malaysia lah yek :)

antara hadiah-hadiahnya :)

5x Keychain Angklung
asfz beli masa asfz pegi bandung.. :)
entrynya xsempat lagi nak update..hoho..
5x Keychain Bali..
well, import from bali ni taw! hik4x

1x Brooch Kerang
Unik taw! asfz beli masa asfz pegi Yogjakarta :)

3x Keychain Borubodur
Yogjakarta  made :)

3x Penanda buku
got from Yogjakarta

so total ada 17 hadiah :)

kalau nak tunggu entry GA nyer ok! :')

update tentang Bandung Part 3 dan Bali akan di update kemudian yek :)
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake