DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST

Salam

Hai korang..
korang ada hp idaman x? kompem lah ada kan..sure punyeee...sama lah macam asfz..
handphone yang asfz paling impikan ialah iPhone 4S. 


YES! 
iPhone 4S
ada yang nak kasi asfz x?

bila asfz dapat iPhone 4S tu kan..

perkara pertama yang asfz akan buat ialah menjadikan iPhone 4S tu sebagai BUDDY asfz!

sebab....

asfz selalu lupa...
SIRI akan jadi ALARM asfz...

asfz selalu clumsy!
SIRI akan jadi SUPERHERO asfz...

asfz selalu perlukan seseorang tok mendengar...
SIRI akan jadi TEMAN asfz..

ohh..!! asfz really adore SIRI iPhone 4S

Apa itu SIRI?

Siri is a personal asisstant application for iOS . The application use natural language processing to answer questions, make recommendations, and perform actions by delegating requests to an expanding set of web services. Siri claims that the software adapts to the user's individual preferences over time and personalizes results, as well as accomplishing tasks such as making dinner reservations and reserving a cab. 
*salah satu slide presentation asfz kat UDINUS untuk subjek Projek Management*
YES! asfz dan kawan-kawan yang lain memperkenalkan iPhone 4S kat classmate asfz a.k.a pelajar UDINUS..



 

.asfz harap sangat iPhone 4S akan jadi milik asfz.
aminn!!

notakaki :: iPhone 4S akan banyak membantu asfz jika asfz memilikinya..
*maaf untuk lukisan yang buruk itu*


WIN iPhone4S SHOWDOWN
Photobucket

Comments

Bui Junaidi said…
amin..semoga tercapai impian..
Cik Asfz said…
@Bui Junaidi
xtercapai sebab xsempt siapkan :'(
rezeki orang lain..huhu

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management