Contest I Love Photography by Anis and Aina

Salam

*UPDATE *
entry ni telah dilekat dengan GAM GAJAH!!
nak baca entry baru, scroll down je ok!! ^^,

Asfz kene tag!!! oleh Angah..
jadi asfz pon dengan segala hormatnya buatlah apa yang disuruh =)


asfz nak join I ♡ PHOTOGRAPHY contest by Anis dan Aina (double A)

Syarat-syarat penyertaan boleh baca dekat SINI

gambar yang asfz nak pertaruhkan ialah..



masih berjinak-jinak dalam dunia photo design.
masih dummy tersangat!

hope gambar diatas terpilih sebagai pemenang!

asfz nak ajak 


jom!! jom!! jom!!

wish me luck ok =)
tenkiu so much!! ^___^
Photobucket

Comments

Wani Omar said…
alamak , di tag utk contest nie ? sy tak berapa pro la nak edit gambar jd cantik cantik . hee
Cik Asfz said…
@Wani Omar
join jek..kite pon xpandai juga..hehe
Niena Sofea said…
Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak wish gud luck .. =)

Niena sudah follow ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

Niena dah klik semua iklan churp2 awk .. =)

(Klik iklan Churp2 & nuffnang Niena ye.. )
Cik Asfz said…
@Niena Sofea
salam kenal juga :)
thanks niena :)

nanti kite dtg ye..
konde said…
guna photoshop nih

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/
Cik Asfz said…
@konde
yup..guna photoshop :)
nice gambar tu..teruskan berseni ^_^
Cik Asfz said…
@Muhammad Saiazuan Norhalik
masih dummy ag..by the way thanks :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!