CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA

Salam

asfz telah di tagged oleh FARAH..
so, kene la join kan?? tq darl :)

 
  1. WAJIB follow blog Freaking Twins
  2. Inbox me . Hantar korang punye entry yang korang dah buat  Sha dekat fbiee
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan.
Hadiah dye super duper awesome!!
spe yang tak nak kan??
RM 15o tuh!!

tapi asfz join bukan sebab blog asfz ni super awesome tapi sebab asfz mencuba nasib :')

FIRST PRIZE : RM 150 wang malaysia , A korean handbag < purple > , A korean jacket ,A  pashima shawl   and Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
SECOND PRIZE : RM 50  ,  A korean handbag Top up RM 30(Maxis,Digi,Celcom)
THIRD PRIZE : RM 50 wang Malaysia and RM 10 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom).Kalau tak nak top up . Sha Boleh Edit blog korang . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
SAGU HATI (2 PEMENANG) :  header and Jam tangan Jenama guess  . (Based on your request).
korang pasti teruja kan???
so..tugasan last...
asfz nak tagged
 :: SYAFIQAH
:: SITI ALIA

Tarikh tutup :: 1 JANUARI 2012

jom join!!!!

^_^
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake