Maal Hijrah 1433H

Assalamualaikum semua

Dah lama asfz tak berceloteh dekat belog usang ni kan..maaf yek, kesibukkan asfz sebagai seorang mahasiswa membantutkan belog usang ni mengemaskini cerita-cerita terbaru..HAHA..skema tak ayat asfz? HAHA..

Asfz minta maaf sesangat-sangat kepada pengunjung yang datang ke blog asfz ni untuk membaca cerita terbaru tapi hampa sebab hanya ada cerita-cerita lama...so, sekarang asfz ada masa asfz akan update semua cerita secara schedule post! HAHA..hari-hari 1 cerita..ok ler tu kan ^___^

Sebelum tu asfz nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU & SALAM MAAL HIJRAH yang ke 1433H. Dan baca doa awal tahun dan akhir tahun tadi??? haaa...jangan tak baca yekk....


Kepada yang tak tahu ni asfz sharekan doa awal & akhir tahun...

asfz harap sangat kehadiran tahun baru hijrah ni membawa berjuta-juta kebahagian kepada diri asfz dan keluarga (terutama), kawan-kawan asfz serta semua pengunjung TCA ni..dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan..melancarkan segala kerja yang dilaksanakan..menjauhi kekusutan..kuatkan iman...tabah dan sabar serta lebih bersyukur keatas semua rahmat, hidayah, limpah kurnia-Nya...
aminn ^__^

oklah, nak update post baru lah! stay tune!! ^__^

Photobucket

Comments

selamat taun baru jgk utk shbt bloggerku..semoga kita sama2 berhijrah ke arah kebaikan:)
Cik Asfz said…
@~bUih-bUih ciNta~
^___^
selamat tahun baru buat miss bubble juga :)
salam maal hijrah kembali. semoga segala urusan dipermudahkan sepanjang masa..amin :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake