3# Doodle Trade

Salam..

Hari ni asfz nak bercerita tentang doodle..sekarang ni cerita doodle dah slow jek..well, masing-masing sibuk kan sekarang..tak de masa dah nak conteng-conteng ni...tapi dalam kesunyian dunia doodle ni..ada plak blogger yang nak berdoodle trade ngan asfz...weeeeee~
ia memakan masa agak lama sebab asfz bz ngn exam hari tu..hehe..dan sekarang doodle dah siap (dah lama siap pon sebenarnya..HAHA)

Doodle yang telah ditrade untuk asfz


Thanks Puteri Nur Aqilah Rameli sebab bersusah payah lukis doodle ni :)

sebagai balasan, doodle yang ni asfz kasi...

Naseb baik dye suka..
da lama xwat doodle, camni ler bentuknya ^__^

Thanks a lot okeh! ^____^

ada siapa-siapa nak doodle trade ngan asfz?? ^__^

Photobucket

Comments

suecomey..: said…
salam..camne nak wat doodle..??huhu comey la:)
Cik Asfz said…
@suecomey..:
wslm..gune photoshop jek...
tenkiu kak sue..doodle akak otw nak siap...tp lom siap..hehe..
bz sket lor..maap yek..
suecomey said…
hihi..wat jugakkkk ea..??maceh2..cayangg cik asfz ketat2:)
Cik Asfz said…
@suecomey
tp lom siap..take tyme sket..sory yer

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!