SuSHi @ Sushi Dobouri

Salam

Makan!! Makan!! Makan!! spe yang tak suka makan? ok tipu la kan..sebab semua orang pasti suka lebih-lebih lagi kalau makanan tu sedap =) kan?? hehehehehe..ok, asfz nak cerita tentang Sushi kat semarang ni..ok SUSHI tu makanan Jepun tapi femes juga lah dekat Semarang ni. Asfz makan Sushi ni minggu lepas, tapi baru nak update sekarang. Jangan marah ye =) Layan gambar je lah! 

Muka kelaparan! >.<
--> Sushi Dobouri <-- 

pose sebelum pesanan sampai..hahaha...

Strawberry in Paradise ^^,
nyummmy!!!

My Bento!! 
Beef Teriyaki =)

Sushi yang sedap! tapi dah lupa dah nama dia apa ^__^

Harga? Boleh tahan la..takdelah murah sangat tapi takdelah mahal sangat..kira student cam asfz ni mampulah nak beli! ^^, dan juga waiter kat sini peramah..tip top serving dye ^^,

bila makan kat sini teringat plak SUSHI KING kat Malaysia..pergh!! best seh kalau dapat makan kat sana ^^,

ada siapa-siapa nak belanja asfz makan sushi kat sushi king tak?? >.<

notakaki :: ^______^ kenyang tol makan semua ni..hahaha

Photobucket

Comments

apik pehe said…
sedap ker?apik tak penah sentuh lagi..
cikcimi said…
mai peberet !! :O

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake