Kartu Ucapan Ultah

Assalamualaikum

Hi korang! hehehe..asfz nak tunjuk karya kreatif kawan asfz..kiteorang buat besday present untuk ULTAH (ulang tahun) salah seorang member asfz yang join mobiliti ni..celebrate simple jek..sekadar ala kadar jek sebab di tempat orang tak leh nak buat prank..hehehe...so nak tengok present kiteorang yang ala kadar tu??
sebenarnya kiteorang hanya buat Kad Ucapan jek...sebab tak de masa nak cari hadiah!! well...lupa sangat tentang besday dia walaupun telah diingatkan beberapa kali..kah3x...so ni macam persediaan saat-saat akhir gitu! hahahahaha =)

cover page ^__^

2nd page..
haruslah penuh dengan gambar-gambar kami! ^^, plus DOODLE tidak dilupakan =)

birthday song
erk..nyanyi sendiri je lah yek ^^,
hohoho~

wish corner
semua wish kiteorang ada disini.. ^^,
mana ucapan asfz?? cari!!! ;p

last page...
all the memories ^^.

sweet x?? mestilah!! heheheheh ^^.
even berada diperantauan..still leh celebrate besday member! hahahaha

stay for more update later oK! 

Photobucket

Comments

feza said…
Wah, kreatif, banyak page tu, mesti teruja orang yang menerimanya.
Cik Asfz said…
@feza
hehehe...hope so =)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!