Doodle buat mereka part 8

Assalamualaikum

Cerita doodle...
pheww..dah lama xdesign doodle ni....maklumlah, kat negara orang ni, banyak benda nak kene buat..so free time tu dah kurang la...so lama nak siapkan doodle kali ni..hahaha...xkisah lah! >.<
jom layan doodle...

1) Doodle Bride 
jadi tak doodle ni??
lama nak siapkan ni...hahahaha...
berimiginasi betol buat...
doodle ni untuk LoveCoklat


2) doodle ni besday present tok member asfz..
Zetty namanya...ok x?? 
nak beli hadiah mahal2 tak mampu..ni je yang mampu..hope Zetty suka!!
saengil chukha hamnida!!!

3) Convo Doodle
yang ni utk HS
beliau konvo pada hari sabtu lepas..
baju convo utem ok doodle tu pakai! hahaha
CONGRATE!

biler turn asfz nak convo plak? =_=

ok tu jek 3 doodle yang asfz berjaya buat dekat kota semarang ni..
tak sebanyak doodle yang asfz hasilkan dekat Malaysia kan..hahahaha..
amacam? ada improvement x doodle2 asfz tu???

ok lah..need to study now!
wish me luck!
daaa =)
Photobucket

Comments

Rosalia said…
comelnye yg convo tu:D
suecomey..: said…
salam..cik asfz nakk doodle jugakkk
huhu
Cik Asfz said…
@suecomey..:
nak doodle y cmne?
eh..wslm =)
suecomey..: said…
tp kan..xtau laa nak letak doodle tuh kat blog camne..t ajo erk..hihi kalo dpt la:p nak yg comey2 cam suecomey..kale merah..hihi
Cik Asfz said…
@suecomey..:
erk..doodle kite xsecomel sue lah..camne??
kaler merah? owrite =)
letak kat blog tu mcm letak widget kat sidebar jek.. =)
suecomey said…
hihi..bole ke..??kena baya ke..??bape..??hehe maceh:))))
Cik Asfz said…
@suecomey
boleh tp kite tak taw bile siapnya..huhu

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!