2nd Trip to Bandungan

Salam

Sedar tak sedar hampir sebulan lebih asfz dekat kota semarang ni. Seriusly, macam-macam perasaan ada kat sini. Suka? Duka? Pahit? Manis? yep! semuanya ada. Duduk diperantauan ni macam-macam dugaan ada. Duduk dalam Malaysia pon banyak dugaannya apatah lagi di rantauan..ye tak?? so far alhamdullilah asfz berjaya tempuhi semuanya dengan baik. Harap ia akan berkekalan hingga akhir.

Minggu lepas, asfz dan kawan-kawan pergi bercuti di Bandungan. Sebenarnya itu kali kedua asfz pergi sana..bila kali pertama?? nanti asfz cerita..asfz pergi sana sebab kat sana pelajar udinus ada buat pembentangan aktiviti-aktiviti tahunan bagi setiap badan persatuan. Asfz dan kawan-kawan bertolak pada hari Jumaat, 07-10-2011 jam 5 petang. Sepatutnya kene bertolak dalam pukul 1 pm tapi disebabkan kiteorang ni tak dapat apa-apa info pon pasal trip ni, makanya trip tu telah ditunda, Seriusly, rasa bersalah sangat dengan dowang sebab dowang dah rancang macam-macam aktiviti kan, tapi semuanya jadi kacau sebab kiteorang..IM SORRY!!! T_T

Kiteorang sampai kat Bandungan tu dah malam. Permandangan agak tak berapa nak cantik sebab dah gelap kawasan-kawasan sekitar, so kiteorang direct terus ke Villa Kanna. Villa tu cantik dan besar. Tak tahu lah berapa orang duduk kat situ kan. Hehe...

Asfz dapat kenal ramai kawan baru kat situ. Dowang tak sombong dan layanan diorang memang super duper unbelievable..dowang layan kiteorang macam puteri lah..THANKS A LOT KORANG!!!! terasa kehadiran disana dialu-alukan plak ^^,

beautiful flower ^^,
lot of flowers!

Disebabkan Bandungan merupakan tanah tinggi, pelbagai jenis pokok bunga dijual di sana..^__^

breakfast tyme!!!

besarkan ruang tamu villa ni!! i told u lah!!! >.<

My new friend, Emir

my new friend, Cha-Cha

love the landscape! <3

Villa Kanna ^_^

UDiNUS Bus

Banyak gambar lagi sebenarnya tapi asfz tak dapat lagi lah...so semua gambar ni dari camera asfz. Feel good la kat sane plus can release my tension! 

Malam kiteorang sampai ada api unggun. Pelikkan dowang buat api unggun kat atas gunung. hahahaha..biasanya kat malaysia, api unggun femes bila pergi perkhemahan jek kan...kat sini lain plak.. ^___^

ok! will update soon!!
stay tune oke ^___^

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!