qoute for today

As Salam 

Kelas hari ni not bad lah..bahasa pon masih boleh faham, takdelah tercengang macam semalam..yeeeyyyyyy ^^,
asfz nak tanya korang...
apakah perbezaan antara 

Visi vs Impian
Pendapat vs Penilaian
Ingin vs Perlu

cuba korang cari jawapannya..sebab ia penting untuk korang juga..
hari ni pensyarah asfz ada cakap

"High Thinking Low Personality"
&
"Be LIMITED EDITION and had HIGH PROFIT"

renung-renungkan dan selamat beramal ^___^

notakaki :: kelas untuk hari ni dah tak de..i loike it so much >.<
Photobucket

Comments

visi target! impian cita-cita!
pendapat apa yg di rasa, penilaian pandangan ttg ape yg kita rasa dinilai..
ingin nak! perlu benda wajib ada. ahaha!

mengarut!--------->
Mya said…
setuju lahhh.. very nice thoughts... setinggi mana pun pemikiran kita, tapi jangan sampai tinggi diri pula. sebab tu kena low profile even got high thinking. suka suka =) rajin2lah share lagi ya =)
merahitujambu said…
setuju dgn cik tiehan!!

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake