oh..da 1 sept upenya...

As Salam Syawal

hoho..mood raya tok semua orang =) asfz?? dah xde mood tok raya-raya ni..huhu...why?? ada lah sebabnya..
hurm, ari ni dah 1 sept kan? lagi 5 hari nak fly..cuaknye =.= camne la life kat sne kan?? oh yek, dekat indonesia dowang sambut raya semalam..kenapa lambat? asfz pon tak pasti..hahaha...

camne ngan preparation asfz? baju-baju suma da diasingkan..lom lipat tok masuk dalam beg..masih berkira-kira nak bawa berapa beg..2? 3? 4? 10? phewww...barang  banyak yang amat..kene tapis-tapis pakai filter plak..nanti tak pasal-pasal dekat airport, barang-barang kene rampas..tak ke mencari nahas ke tu.. =.=

asfz ada juga chat ngan student-student udinus yang bakal ke Malaysia..haha..dowang pon cuak juga nak dtg sini...keh3..tersama plak feeling-feeling ni..oh yew, dowang ni muda-muda remaja..masih umur belasan tahun..hahaha...dowang cakap kat sana ok je..*tu dowang =.= pakaian pon ada limit..mana bleh pakai tshirt-tshirt ni..eh, bukan tak boleh tapi kene tengok lecturer...kalau lecturer tu ok, baru leh pakai =| tak besh la sebab kat utem asfz pakai tshirt dan jeans jek..ni kene tukar style plak...rasa cam nak pakai shawl la kat sne..erm, agak-agak orang sana ada yang pakai shawl x?? kang asfz pakai dowang tengok pelik je kang...tak pasal-pasal jadi femes...=p

Makin menghampiri tarikhnya, makin berdebar-debar...so far persediaan wajib dah..
contohnyee..
booking tiket
buat akaun bank
isi borang-borang berkaitan
passport

erk, apa lagi ek??? =.= list barang-barang nak bawa pon asfz tak de ni =.= erk 20 kg tu kan berat dye camne?? kalau 1 beg tarik yang besar tu bape kg ek??? 

notakaki :: mana nak cari penimbang ni??? >|
Photobucket

Comments

Bell said…
ramai student dah nak start perjuangan balik..hehe..
bell pun pening nie..nak bawak bape byk beg..haha
merahitujambu said…
tapau tau..hehehe...kejap je masa berlalu kan
Nizam Ijam said…
malas balik belajar :(
muhamad hanif said…
stdy kat sana ? GUDLUCK oteh !
Cik Domo said…
@merahitujambu
kejap2...masa menanti rasa lama..bila x menanti rasa kejap sgt..
fArAh nAbiLA said…
rilex kak.. confirm semua ok... gud luck ya.. sori xdapat antar anda kat airport.. jumpe sem depan
Nizam Ijam said…
hehehe...sekejap jer masa berlalu :D
asfz pkai je shawl, nti tnjuk gmbr okeh..hihi,xpe kalo dowang tgk msti brkenan kan..;)
Cik Domo said…
@fArAh nAbiLA
spe KAK??? =.=

its ok..doakan aku k.
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
haha..tu la..kan dowang pakai tudung sarung jek.. -.-
bunbun said…
owhh nak pi fly dah ke.. hmm. jgn lupe blogging kat sana. hahaha
Hans said…
sedih aku cuti dah nak habis

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!