LUMPIA..

As Salam 

Dah 2 minggu rupanya asfz di bumi Semarang ni...sedar tak sedar je kan? ish3x...so far life kat sini ok dan asfz dah leh adapt timing kat sini...hari-hari kat semarang ini sememangnya penat..keluar awal pagi, balik umah lewat petang..dah macam orang bekerja plak kan? selama 2 minggu asfz kat sini, dah banyak mall yang asfz dah pergi..kira-kira ada 6 mall lah..banyak kan? tp asfz pergi weekend je sebab hari-hari biasa asfz penuh dengan kelas-kelasnya...korang bayangkan lah, 1 kelas paling kejap 2 jam 30 minit dan paling lama 3 jam 30 minit..haa...berkematu duduk kat kerusi tu lama-lama...kui3x...dosen-dosen (lecturer) baik-baik..penyabar sesangat-sangat dan peramah..pergh!! yang tu mmg asfz puji lah...hehehee...

minggu lepas, member asfz (pelajar udinus) ada belanja asfz makan LUMPIA..haa...lumpia ini makanan tradisional Semarang..kalau korang datang sini, memang wajib try makanan ni...

nilah LUMPIA...
rasanya enak (orang semarang cakap) tapi asfz xmakan pon..bukan xnak makan tapi tekak ni tak leh terima plak makanan ni..kawan-kawan asfz cakap rasanya manis-manis camtu lah...hehehe..mahal oh makanan ni..rasa macam orang kaya je bila makan makanan yang mahal-mahal ni..hehehe...oklah, gtg now...see u soon..

daaa =)

notakaki :: kuliah minggu kedua agak penat -__-

Comments

merahitujambu said…
pose2 ni leleh plak air luiq tgok popia
Idzanfashila said…
cik asfz! mcm popiah je. :D
apik pehe said…
hehe..macam popia pulak
alhamdulillah~ harungi dgn baik ye!:)
Mya said…
salam perantauan belaja leklok na =)
Cik Domo said…
@merahitujambu
hehe...ni bukan popia.. :D
Cik Domo said…
@apik pehe
haah..mcm popia..tp bukan..keh3
Cik Domo said…
@♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥
insyaAllah... =)
doakan yek...
thanks dear :)
Cik Domo said…
@Mya
salam perantauan?? hehehe....

thanks..doakan asfz ye mya :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!