Im already arrive

As Salam Syawal

Pheww..lama tol tak berupdate blog ni...kuang3x..bukan taknak update tp asfz xdapat internet kat semarang ni...semalam baru je beli broadband tp faham-faham je lah..line slow gilerr.. =.=
komen-komen korang pon asfz baru dapat approve tp xleh reply..huhuhu...
banyak lagi nak cite tp nanti dulu la..skarang bz giler kot..no time =.=

stay tune tok taw cmne cite asfz kt semarang ni ok XD


ni gambar masa dalam flight..muka nampak hepi tp hakikatnya cuak seh masa dye nak terbang tu..jantung macam tinggal kat malaysia jek..kah3x

notakaki :: makanan kat sini berbeza sket ngan malaysia..seb bek tekak ni leh terima..hahahha

Photobucket

Comments

nana said…
cik asfz tggal nana kat sni sorg2 T_T
cik Dil said…
waaaaa besttnyaa...^^
ayu.suhada said…
cik asfz nak g mane tu??mcm jauhhh je nak g tu..??hee
syahiraaghani said…
alhamdulillah smpai jgk. :)

bakso bakso
muhamad hanif said…
waah,

bguslah selamat smpai kan. selamat dtg indonesia =)
muka hepi..selamat belajar di sana:)
merahitujambu said…
tak pernah lagi naik kapal terbang percaya x??itulah hakikat.


jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html
apik pehe said…
hehehe..try la selerakan tekak tu dengna makanan diorang..nanti hang kurus tak cukup makan..hehehe
Cik Jannah said…
cik asfz @ tak nampak lamaaa...
Cik Domo said…
@nana
mana ada tinggal nana sowang2..namo la sedey =)
Cik Domo said…
@merahitujambu
internet tgh slow ni..nanti klw smpt kite join yek =)
Cik Domo said…
@Cik Jannah
line disini xbpe nak besh lah..tu y lama tak munculkan diri :)
Heidi Shafiq said…
tekak ko gajah rebus pun ko sapu.. haha..
Cik Domo said…
@Heidi Shafiq
mana kau taw ni..teruja aku

sengal+bengong ko heidi!! grrrrrrrr

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake