happy birthday, Bie

As Salam Syawal

3 september

Selamat Ulang tahun my dear friend =)
yup, ia merupakan besday bff asfz =D oh, dye sudah tua! :p 
kui4x...seronok dapat beraya dengan dya tahun ni..bff asfz ni nama dye bieha
asfz kenal dye since tahun 1999 dan kiteorang rapat sampai sekarang..
bila dah dihitung menggunakan kalkulator hampir 12 tahun juga la..oh, sangat lama..hohoho..kiteorang sekolah sama masa sekolah rendah jek..masuk je sekolah menengah, asfz yang merantau..tapi itu tidak menghalang persahabatan kami =D

nah kek besday! tapi leh tengok dalam gambar je lah..kui3x..
real one?? erm..mungkin suatu hari nanti..hek3
she really love totoro

Dear Bieha,
Selamat Ulang tahun yang ke 21..semoga dimurahkan rezeki dan hidup lebih ceria dan bahagia serta dilimpahi rahmat dan hidayah =) sorry tak dapat celebrate tahun ni..erm..u kat tangkak kan...ke da balek shah alam? i kt sini xde kenderaan nak p sana...well, kalau ada i ada magik yang leh bergerak ke satu tempat dengan cepat tu, awal-awal i dah sampai depan u ok.. hehehehe XD erm...no present for this year..im so sorry..insyaAllah next year k..klw i xlupa nak beli :X really miss u oledy walaupun kite baru je jumpe..hahaha..jaga diri lek lok kat UUM nanti.. jangan buli-buli junior walaupun u dah senior! dan jangan asek berdating jek..eh3..hahaha...doakan i ok dan boleh bawa diri kat negara orang yek! we will meet again next year..insyaAllah. =)
 oh yek..cik bieha ni dah berpunye yek..single but not available..keh3x

Latest picture together..of course la masa raya kan..berbaju kurung bagai memang time rayer jek..keh3x...will mish u beb! calon dah ada, bile nak langsung?? umo da cukup tu..kah3x =D 
notakaki :: kite panggil bff kite ni B..hehe
oh bff kite ni ada blog..korang boleh lah terjah!

http://sukasukatotoro.blogspot.com/
Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management