dinus expo (day 1)

As Salam

Semalam dan hari ini ada Expo dekat Udinus ni..meriah beb! seriusly..siap ada 2 pentas untuk talent show..malam ni asfz mungkin akan pergi tengok..tak sabar rasanya sebab sore2 dowang sangat superb! macam indonesia band tu gakk...dekat sini macam ramai yang berbakat dalam bidang musik walaupun course yang diambil kat sini bertentangan dengan musik..ada yang nak jadi penulis lirik lah, penyanyi lah..macam-macam lah..=_=

asfz malas nak membebel banyak..jom layan gambar..tapi gambar ni diambil semalam...yang hari ini punyer belom ada lagi sebab hari ini ada kelas..semalam xde kelas, leh la meronggeng kejap..keh3x..

mula-mula kita layan gambar ini..
pameran ini mempamirkan lukisan-lukisan hasil karya student udinus itu sendiri..dowang juga bersama-sama menyiapkan lukisan di dinding bilik pameran itu..nice kan? =)



sepanjang dinding ini penuh lukisan ini..cantik ok lukisannya.. >.<

 antara hasil lukisan yang dipamerkan..
berbakat kan dowang ni?? =)

 Sebelum masuk bilik pameran haruslah ada bannernya dahulu...tp asfz tak tahu kenapa PASAR MALAM..lom sempat intebiu lagi lah..keh3x >.<



 antara barang yang dipamerkan...ada untuk dijual dan ada hanya untuk dipamerkan sahaja =)

  coklat ni serius sedap!! lolichoc ni 1 harganya 2000rp..lebih kurang rm 0.70-rm 0.80 harga dia..asfz terus borong sampai 6..kui3x...


 indie shoe..eh..doodle shoe..eh..-__-
sesuka hati je asfz kasi nama kan..tp seriusly asfz suka sgt kasut y diconteng2 cantik camni...apa lagi, asfz terus tempah sepasang..designnya?? haruslah domo kan? :p
tapi domo kat sini tak femes lah :(

lunch menu!
sambal dye pedas gilos ok! hahaha..seb baek asfz xmakan sambal dye..
orang jawa kat sini mmg suka makan pedas2 taw..scary T__T

opss..gambar da habis la plak..tak dapat nak upload banyak-banyak sbb gambar selebihnya ada dekat dalam laptop..satu folder khas untuk life kat sini..berpuluh-puluh gambar ada..well, cam biasa lah..gile kamera..keh3x...

pen off dulu sebab jap lagi asfz ada kelas..
oh, malam ni ada INNAGURATION NIGHT
apa tu? asfz pon tak tahu..tapi kalau nak taw asfz akan update mengenainya nanti selepas asfz intebiu student udinus ni dulu..keh3x...

notakaki :: kehidupan mahasiswa dekat sini macam xkenal erti penat jek...kagum!

Photobucket

Comments

asfz! kat sana berapa lama..? wah! best la! lukisan santek! kasut conteng pn santek! :) untunglah!
Cik Domo said…
@♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥
5-6 bulan ada kat sini...hehe..cantikkan semuanya :D
merahitujambu said…
suka plak tgok bilik pameran penuh dgn kesenian...suka2

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake