ANGAN-ANGAN

As Salam Syawal

1st of all, dalam TCA ni memang takde entry pasal raya..so, kowang tak yah la nak older post je cari entry raya #perasanretis 

sebenarnya tengah syok-syok layan lagu ni

tak tahu napa asfz plak terfeeling layan..kah3x..mamat ni bawa lagu ni cambest! tetiba idea nak tulis entry ni datang..ce tengok tajuk entry ni..ANGAN-ANGAN..yep! thats right! asfz nak tulis pasal angan-angan..apa kaitan lagu ni dan angan-angan asfz? TAKDE KAITAN..hahaha..apa angan-angan korang masa korang kecik-kecik dulu? kompem banyak giler kan! haha..tapi kalau dah nama angan-angan, memang tak nak kalah lah..tinggi melangit punyer angan-angan, takkan nak berangan tido bawah jambatan plak kan..dah tu berangan tu free plak..apa ada kesah..ye tak?? keh3x..

dulukan..ceh..da feeling-feeling nak bercerita ni..ehem3x..amik mood sat...asfz ni kan seorang yang kuat tol berangan..pantang ada masa free..kompem, ANGAN-ANGAN akan muncul tanpa di pinta..kadang-kadang time exam pon boleh berangan..lagi plak kalau time tu exam sejarah ke, biologi ke, atau subjek-subjek yang kene membaca ni..perghh!! exam 2 jam, 1 jam 1/2 tu asfz berangan...1/2 jam je asfz jawap exam..hebat x? T_T tapi kalau jawap paper math, tak sempat dik oii nak berangan..hahaha

antara ANGAN-ANGAN yang masih asfz ingat lah..*banyak sgt..dah lupa mana satu..kah3x..masa kecik-kecik dulu, asfz berangankan bf in future akan buat seperise kat asfz...citenye begini..kiteorang berjumpe..lokasi tak dikenal pasti tp yang pasti ada macam padang yang luas tapi xmacam padang pon..siap ada pondok yang tak bape nak buruk..ada pokok-pokok besar menghiasi dan bf in future main gitar dan nyanyikan lagu tok asfz..asfz duduk berjuntai kaki sambil layan lagu-lagu y didendangkan...then bf in future ni kasi musik box kat asfz...lagu yang sama dye nyanyi tok asfz..haha..jiwang tak jiwang la...menjiwai taw ni! kah3x...
(dah boleh buat skrip drama ni..kah3x)

Bila dah masuk dunia remaja (belasan tahun) asfz pernah berangan-angan nak ada kawasan sendiri..bukan kawasan persendirian..camni, kawasan yang tenang dan damai..pastu ada air terjun..ada pondok (asek pondok jekk) yang ada kuasa elektrik..pondok ni maju sket lah..hahaha..bila asfz sedey ke, asfz hepy ke, asfz bosan ke, asfz leh lepak kat situ cari ilham tulis blog ke..feeling macam nak tulis lagu gitu...kat situ xde siapa leh cari asfz..tapi sampai sekarang tak jumpe2...bila dapat beli kereta snd, asfz nak cari la! xde transport susah nak bergerak T_T

Masih tika muda remaja angan-angan ni..asfz impikan yang asfz dah ada kereta sendiri kan..time raya nak spend duit sket..dalam 500 gitu semata-mata duit minyak dan tol jek..untuk pergi beraya kat umah kawan-kawan yang tak reti nak dekat tu..T_T tak pernah nak beraya ngan member-member lain selain my bff..so bila ada kete tu kan, vrooomm jek! lagik-lagik kalau cuti yang lama..beraya ngan family sampai raya ke-2, then gerak cari rumah-rumah yang buat open house! kah3x...travel je lah..teringin betol nak terjah semua rumah kawan-kawan asfz ni..haha...datang kejap pon jadi la kan XD

tu dia angan-angan asfz yang taknak kalah juga tu..mungkin angan-angan asfz ni dah jadi kenyataan pon bagi korang..takpelah, nak wat cmne..rezeki korang la kan..asfz je blom ada rezeki nak jadikan semua ni kenyataan..hahaha..orang kata setiap kejayaan tu permulaanya angan-angan..tol ke?? orang kata taw buka asfz..tp kalau setakat angan-angan tanpa usaha ibarat angan-angan mat jenin ye tak..hahahahahaha...

*bf in future merujuk pada bakal bf yang belum ditentukan rupa paras dan sifat..hahaha

so, apa korang punye ANGAN-ANGAN?? tulislah entry then kasi tinggal entry korang kat sini..asfz nak taw juga angan-angan korang =)

banyaknye asfz taip hari ini..oh, entry ni korang baca ketika asfz tido kot..hahaha...

notakaki :: ANGAN-ANGAN ini perlu taw! jom berangan XD
Photobucket

Comments

Adam Roeslani said…
selamat hari raya cik asfz :)
kei said…
sye berangan nak terbang mcm superman haha
Cik Domo said…
@Adam Roeslani
selamat hari raya juga adam..
Cik Domo said…
@kei
lagi tinggi angan-angan anda yek..haha
berangan bf in da future nyanyi utk kita la besh kan..hehe
muhamad hanif said…
berangan sgt pun tak elok !


HHAHAHAHAHHHA
Wanita2u said…
Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html
Cik Domo said…
@muhamad hanif
hahaha..xpe, berangan itu satu keperluan XD
EnciK AxixOu said…
b'angan boley..jgn sampai jd cm mat jening sudah..hehehe

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management