yeah! misi hantar kad raya!! ^__^

As Salam Ramadhan

yeay! kad raya asfz dah selamat pon diprintkan tapi sadis kertas yang patut asfz gunakan sbg kad raya tu xde T_T so kene lah cari alternatif lain :(
kad raya asfz ni lembek sket tp tak pe lah..janji nak hantar kan XD



design yang sama seperti asfz cerita sebelum nii dan akhirnya dah siap print dan potong!
tinggal nak masuk sampul+tulis alamat+tepek setem+p pejabat pos erk..banyak nyeee
tapi seronok sebab dah rasa nak beraya lah! ^_____^

"SELAMAT...SELAMAT HARI RAYA..KAMI UCAPKAN PADA SEMUAAA..." eh3..ternyanyi plak..ekekeke...

btw, ada extra 10 keping ni..ada siapa-siapa nak kad raya dari asfz x??
(meninjau-ninjau..melihat-lihat...ok xde =.=)

ok, nak tulis ucapan cinta raya dalam kad!!
ESOK NAK POS!!! YEAHH! XD

notakaki :: dulu2 kalau dok asrama, tiap malam tulis kad raya..bagi pada org tu lah, orang ni lah..
rindunya masa tu! XD
Photobucket

Comments

aten's worLd said…
nanak2...hehe...ade g 10kosong tu... xD
Cik Domo said…
@aten's worLd
nanak xpe..kte ok jew :)
Hans said…
dok tunggu posmen antar kad raya dkt aku nih
hahaha
Cik Domo said…
@Hans
tunggu la sampai lebam XD
bg kat someone special ke tyme skula dlu..hik3...;p
el-janna said…
ala..... xdpt la:(
RARA aihara said…
nak ! nak ! nak !
(sambil kelip2 mata)=)
Cik Domo said…
@Saiazuan
ramainya y nak..eheheh XD
Nur Hidayah said…
nak jugak kad raya tu~~~~ plss3 +_+ hehe
Cik Domo said…
@Nur Hidayah
adeii..ramainya...hehehe

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!