Selamat Hari Raya Aidilfitri

As Salam Ramadhan


Saya asfz menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf diatas semua salah dan silap yang telah asfz lakukan. Kepada teman-teman seperjuangan, mohon ampun dan maaf andai ada salah n silap. Tak buat essemen ke, tak menjalankan tanggungjawab sepenuhnya ke..maaf yek..kalau ada yang terasa hati, terkecik hati dengan gurau senda or kata-kata yang terlafaz dari mulut asfz, minta maaf banyak-banyak...ia merupakan sesuatu yang tidak disengajakan. InsyaAllah, segala kekurangan akan cuba diatasi menjadi lebih baik pada masa hadapan..insyaAllah.....Kepada follower yang setia membaca blog tca ni, asfz minta maaf andai jarang update entry, tulis entry yang tak best, beremosi dan sebagainya..sorry yek..andai kata entry-entry asfz menyinggung mana-mana pihak, skali lagi asfz minta maaf..sesungguhnya entry-entry asfz takde kaitan antara yang hidup ataupun nyawa-nyawa ikan..kalau ada hanyalah kebetulan semata-mata..Semoga kehadiran Syawal pada kali ini membawa sejuta rahmat dan hidayah kepada asfz dan juga kepada semua..insyaAllah..Selama Hari Raya Aidilfitri, Maaf.Zahir.Batin
Kepada yang pulang ke kampung, berhati-hati lah ketika di jalan raya..pastikan keadaan rumah dalam keadaan terjaga dan terkawal yek =)..kepada yang main mercun tu..jangan la main..takde faedah pon.. =)

Salam Syawal dari asfz & Keluarga
notakaki :: Kepada teman dan rakan blogger yang rumahnya dekat dengan rumah asfz, jemput lah beraya ke rumah yek..tahun ni asfz tak balek kampung pon!! =) yang jauh tu kalau nak datang, sila lah =)
cc :: orang mersing, endau, tg gemuk dan rompin 
Photobucket

Comments

muhamad hanif said…
wooo,

mcm ucapan menteri dah. HAHAHAAH


selamat raya oteh !!
zie_ira said…
weewitt,, doodle pkai lens ijau erk,,hehe,,domo kacak,~~ngee

selamat hari raya lagi skali,,hehe,^^
Cik Domo said…
@muhamad hanif
menteri pon kalah! kah3x..

selamat hari raya juga XD
Cik Domo said…
@zie_ira
hahaha...doodle jek pakai..kite xpakai pon.. :(

haha..selamat hari raya ira =D
Cik Chokie said…
Comelnya doodle kak asfz buat :D. domo tu kacak. hehe songkok dia senget

selamat hari raya :)
Cik Domo said…
@Cik Chokie
heheheh....

selamat hari raya :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake