Segment Makanan Kegemaran Waktu Berbuka

Salam Ramadhan

Eh, Nk join segmen plak lah...ish, kebetulan betul la..baru jek post sal entry menu berbuka kegemaran ni..sekali terjumpa plak segmen yang sewaktu dengannya..
**banner pihak penganjur

makanan kegemaran ni asfz dapat makan time puasa jek..bukan sebab tak leh buat time lain tapi bila masa lain tu ada je halangan nak buat...tapi yang peliknya masa bulan puasa la baru lah terasa nak makan lah, teringin lah..
jadinya setiap tahun dalam bulan puasa tu akan ada menu ni..tapi bukan hari-hari lah..boleh jemu makan benda yang sama selama 30 hari..hahahahahha...

Menunya adalah


+


SOYA CAMPUR + KASTARD JAGUNG BERKUAH

1 minumuan dan 1 makanan..
(sje nak letak minuman tu..cam xcomplete jekk..keh3x)


Yummy..
memang 2 ni jelah menu wajib ada setiap tahun di bulan ramadhan...
bila dapat ni memang terus ngap lah~ 
tak tunggu orang lain daa...tapi sebelum tu haruslah asfz baca doa ye..kalo tak baca, makanan tu kene share ngan pihak laen plak...huhuhu...

Siapa yang menganjurkan segment ni??
ohh...Dside.Zeeck yang anjurkannn....
siap sudi nak klik iklan2 yang menari kat blog lagi..hehehehe...

Korang nak join segmen ni??jom lah! klik je banner pihak penganjur :)
Photobucket

Comments

zeeck said…
wah ini paling terliur wat mase nie...huhuu kastard jagung berkuah!!! uuuu~ teringin z nak makan XD hehehehe xpe2...nanti g bazzar carik la XD

btw mekasih join!!! z da klik sume iklan..hehehe gempak stuff tu pun same ;) sebagai tanda terime kasih!! z da follow da...

selamat berpuase ;)
Cik Domo said…
@zeeck
yeah! terliur kan..nyumm4x...kat bazaar xbest..dye buat xcedap :(

sama2 kasih..thanks sebab klik2 semua iklan2 y ada..i loike lah!

selamat berpuasa juga..jangan ponteng2 yek! ^^,
zeeck said…
tadaaaa da tamat segment XD sila melihat2 ye ;)

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/senarai-makanan-berbuka-feveret.html
Bella said…
juadah yang memang membuatkan saya terliur...ops..astagfirullahalazim..

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake