Segmen Mencari Juadah Berbuka | Life Graffiti

Salam Ramadhan

ok, asfz nak join segmen ni..

Mencari juadah berbuka yek?? 
kat tempat asfz ni takdelah banyak tempat menarik untuk makan. Semuanya biasa-biasa jek tapi ada 1 restoran ni namanya RESTORAN NUSANTARA (memang famous lah restoran ni kat sini). Makanan-makanan yang disediakan sedap.
Yang paling sedap Chicken Chop kot sebab asfz tu la menu yang asfz order kalau asfz pergi makan kat situ..hehehehe =)



Rupa Chicken Chop tu lebeh kurang macam ni lah..
tapi lain sedikit kot..takdelah serupa sangat...
hehehehe 
ayat asfz berterabur habis..


ermm...tergoda plak bila tengok chicken chop ni...
ada juga menu sea food kat sini..
suka sea food x??
asfz kureng sket...hahahaha
sebab tu suka makan chicken chop =)


ok lah!
kalau datang tempat asfz ni, jangan lupa singgah restoran Nusantara tu ek..
^_____^

SELAMAT BERBUKA PUASA YEK =)

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management