Memanah!

Salam Ramadhan

Memanah?? game yang tak pernah terlintas difikiran untuk asfz cuba..seram woo..sekali tersalah panah, tak ke nyanyaa tuu..ish3x...dalam seram-seram camtu pon, asfz main juga game tu buat pertama kalinya dekat Mahkota Parade, Melaka pada minggu lepas sebelum kite berpuasa..Asfz tak taw nak panggil tempat tu apa  tapi asfz sebut pusat memanah la ek walaupun tempat tu kecik jek..hehehehe...lokasi pusat memanah ni kat sama aras dengan wayang dan bowling..orang melaka taw la kan..hehehe =)

Asfz pergi dengan member asfz merangkap coursemate asfz iaitu cik Farah..oh ye, she is blogger too.. =) mula-mula tu asfz cuma nak survey harga jek tapi bila dye kata ada student price, laju je p booking 10 arrow kot time tu (lupa r berapa arrow dye kasi)...lepas buat pembayaran, kiteorang kene pakai alatan keselamatan supaya tak tercedera..

siap ada yang tolong pakaikan..hahaha...lelaki baju merah tu coach (suka-suka jek asfz panggil dye coach..haha) yang ajar kiteorang memanah..kekok kot bila dye kasi pegang busur tu..almaklumlah 1st time! haha..siap ada cara nak letak anak panah tu ag dan macam-macam lah dia ajar..dah terasa macam atlet malaysia plak...hahaha..perasan sungguh..

ehem4x, ada gaya seorang atlet memanah x??
kekuatan tangan amatlah diperlukan ketika ini...berat taw nak tarik busur tu..nak fokus target lagi...malangnya asyik tersasar jek..hampeh betol....asek kene gelak je ngan coach tu lagi..T_T

Kami lah wakil negara!
hahaha..amacam? ada gaya x??
pose setelah habis semua anak panah kiteorang lepaskan...
bukan kene target pon..
semuanya OUT OF BOX! kah4x

bakal mengharumkan negara!
ceh! perasan sungguh laaa...miahahahaha =)

Seronok betul memanah ini rupanya..
next time nak main lagi lah! nak book yang anak panahnya banyak..baru lah leh jadi pro! keh4x

so, korang pernah tak main memanah ni???

notakaki :: cite ni da basi baru nak update..kah4x

Photobucket

Comments

kei said…
adeh gambar x lawa sob sob haha xD
Cik Domo said…
@kei
ko tu comel jekk...dun worry arh!

haa..aku dah puji ni..LOL =)
bukudiarysofea said…
Bila engkau datang melaka?????????
kei said…
yelah 2... puji ader sebab @__@ huhub
Cik Domo said…
@bukudiarysofea
last week aku datang..before puasa..npe?
Cik Domo said…
@kei
sebab apa???
@___@ <-- maknenya apa?
Princess Nusy said…
best ke memanah ni?xbrani..hehe =))
miss lyzeer said…
miss pernah pegang alat memanah tu je..yg betul2 x pernah lagi. cam best je =)
Cik Domo said…
@miss lyzeer
memang best! p la try XD
ZouL said…
waah.ade tmpt utk memanah..best r cmtu...hehe

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!