Nak blaja wat doodle??

As Salam Ramadhan

Selamat Berbuka Puasa korang!
eh, baru pukul 5.00 ptg lah! 
=.=

1st of all..asfz nak minta maaf bebanyak pada korang2 yang minta asfz ajaukan cara-cara buat doodle..bukan taknak ajau, kalau korang depan asfz, laju je asfz ajaukan..tp tok buat tutorial, alamak ai..lemah badan den =.= tak reti nak karang ayat simple tp sampai maksud.. kang lain y asfz ajar, lain yang korang buat =,=

jadi sebagai solution nya!!
asfz kasi korang link! link ini akan bawa korang terus kepada otai-otai doodle..
haa..im still newbie ok! XD

1) Cik Dil *photoshop

doodle2 designed by Cik Dil really cute, sweet n gorgeous! dan beliau ada juga menyediakan basic tutorial untuk melukis doodle.
beliau guna Adobe Photoshope 

2) Wan Hazel *photoshop
dye ni Sifu Photoshop..korang leh rujuk semua tutorial photoshop kat situ..
yang berkaitan dengan doodle adalah :
oh yer, korang leh dapatkan software photoshop kat sini --> PHOTOSHOP

3) Belog Nadhirah *photoshop
Doodle dye sangat comel! seyes! korang bleh guna tutorial juga sbb clear and detail! XD
psstt!! nadhirah tengah buat GA..ada doodle free!! terjah!! XD

ha..doodle dye guna photoscape..siap ada tuto ag..cepat blaja! XD

ok, cukup la kot..
hahaha...korang rajin2kan lah bw..
akan jumpe tutorial doodle yang lagi best mungkin! :)

SELAMAT BELAJAR KORANG!! XD
Photobucket

Comments

lyndaz said…
waaaa..tenkiu2 cik asfz!! :))
sesi terjah!
Mya said…
banyaknya sifu hee
iedalif said…
^^ boleh blaja niii...
Shaofie said…
menarik gak wat doodle nih.
cik Dil said…
adoiii..maluu2..
tomatokering :) said…
dah try wat doodle tpi haish . mmg tgn tak berseni . kekeke ;p
Mrs. Farhan said…
Waaaa, tenkiu dear. =D
EYFAalias said…
dah pernah try belajar dah guna tuto cara nak buat doodle. tp hasilnya kan jadi mcm doodle alien. ahahhaaa
Cik Domo said…
@EYFAalias
hahaha...ye kew jd doodle alien??
praktise2 ag X)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management