mekaceh sbb kasi kad raya doodle

As Salam Ramadhan

Dah selamat kite berpuasa selama 25 hari..tinggal lagi 4 hari je kiter berpuasa kan? eh..pengumuman anak bulan lom diumumkan lah..memandai je asfz ni..hahaha..tapi seriusly, rasa cam kejap je masa berlalu..oh masa..sunggunh pantas kau berjalan dan merayap yek! 

asfz nak minta maaf la kat xamree sebab dye susah payah kasi taw asfz yang asfz ni salah seorang pemenang GA dye..tp asfz tak taw pon..kah3x..sengal btol la asfz ni..kisahnye macam ni..xamree ada kasi komen cakap pemenang GA telah diumumkan..

nak taw apa asfz jawab?


belum tengok pon result dye tp asfz da cakap camtu...sengal kan asfz..tp mase tu mmg pasrah gile..sbb asek xmenang jekk..huhu..tapi disebabkan nak taw juga spe menang, asfz pon terjah lah link yang diberi..si xameer ni pon satu, dye leh wat xplorace kat post dye..mula-mula dye tunjuk post pasal GA..pastu dekat last entry dye ada tulis KLIK SINI UTK TGK PEMENANG (ayat asfz tukar ni..lebey kurang je..) 
Asfz pon tekan lah link tu..sekali kuar entry jawapan kepada soalan yang seharusnya bertentangan dengan jawapan asfz kasik..dengan sedey, hati duka lara asfz terus tutup browser..5 saat open semula buka facebook..dan lupa sal GA ni..tak taw pon spe menang..kui3x

Pastu, eh..panjang bebenor citenya ha..keh3x..keesokkan harinya (iaitu hari ini) asfz check ShoutMix (mmg sllu check..hehe) sekali xamree tinggal mesej lagi..terkejut juga..hahaha


asfz pon pelik lah..kenapa la si xamree ni kasi mesej kat shoutmix asfz plak..padahal dye da komen semalam..terang2 la asfz da dpt mesej dye kan..tanpa rasa bersalah asfz pon klik link tu..cam semalam juga kene wat explorace plak..tapi jauh sket la asfz pergi..sampai ke nama pemenang-pemenang..haha..nak usha gak sape menang kan..sekali terkejut + terkujat bila nampak


sila tengok no 4!! itu link blog asfz!! eh..terBOLD plak..kah3x
rupa-rupanya asfz merupakan salah seorang antara 5 orang pemenang saguhati..teruja beb!! igt kalah rupanya menanag walaupun hadiah saguhati jek! kah3x..patut lah si xamree tu gigih hantar pesan kat asfz..mekaceh lah xamree yekk..terharu nih =)..

oh yek, pemenang saguhati ni bukan dipilih guna random.org (xsuka gile klw ga gune menatang ni sebab xpernah pilih asfz..grrrrrr) tapi dipilih mengikut kreativiti menyambung ayat "Saya nak xamreenaxeer edit kan gambar saya kerana ......" *ce korang sambung..tp xdapat hadiah lah..hahahaha..

"Saya nak xamreenaxeer edit kan gambar saya kerana gambar yang diedit mempunyai identitinya tersendiri dan tidak terikut-ikut dengan rekaan yang sedia ada"

tu ayat asfz yang berjaya menambat hati xameer..kah3x..ayat tak tahan betol..
so, nak tengok hadiah saguhati ??

DOODLE VERSI KAD RAYO yang COMEL!!! hoho..jangan jeles >.<


comel hokeh!! ^.^ 
siap dapat doodle personal lagi..wahh..ada la asfz nak buat ngn doodle2 tu nanti..ekekeke..
mekaceh ye xamree..seriusly, i loike! even xdpt hadiah tok edit gambar tu tapi dapat yang ni pon Alhamdullilah sangat-sangat dah! >.<

korang jangan la rembat kad raya tu ek..hanya utk 5 pemenang saguhati jek..yang len xleh! kah3x 
#kejam x??

disebabkan nafsu tamak melanda diri, asfz rembat kad raya xamree ni..hahaha..xcukup ngn satu =.=
yang ni, korang leh amik kot tp korang tanya la xamree yek..hahahahahah

Last but not lease, thanks a lot xamree..
gigih tinggalkan link semua kan..hahaha...

SELAMAT HARI RAYA!!
eh..tetiba..kah3x

notakaki :: rezeki ramadhan =)

Photobucket

Comments

amal said…
Tahniah cik asfz ;)
zie_ira said…
sile tengok header ira,,hhe, tp simple je ,tak smpt nak buat cantik2,,hukk

btw ,tahniahh,^^
Cik Domo said…
@zie_ira
da tengok..comel2..siap pegang ketupat u..hahah =D
merahitujambu said…
tahniah...memang rezeki kan..alhamdulilah...salam syawal
ayu.suhada said…
congrats! bestnyaa dpat kad raye doodle yg cun tu! hehe..selamat hari raya cik domo..=)
Cik Domo said…
@ayu.suhada
thanks..
best3...

SELAMAT HARI RAYA juga :)
zie_ira said…
hehe ,ira edit sikit doodle tu nak ala2 raye sikit,huhu,,

eh eh ,ira blaja buat blockquotes tu dr sini
http://beehac.blogspot.com/2011/08/blockquote-like-me.html

hehe ,,^^
Mya said…
bestnya dapat! comel pulak tu. ngee

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!