Layout Churp Churp yang baru mesra pengguna

Salam Ramadhan


CHURP!! CHURP!!
korang!! korang!! korang!!! 
panggil dengan nada semmppuuutttttt...erk..rehat jap la..minum air sat! gulp! Ya Allah!! aku puasa hari ini..erk, TERminum xpe kan..rezeki2..huhuhu...
apa y asfz melalut ni!!! =.=

bukannya apa, tadi asfz buka acc Churp Churp tu..
dan terkejut lah!
layout dah berubah..
cantik.kemas.tersusun
erk..bagi asfz la..
i loike..

berkotak-kotak..
mesra pengguna kan?? ^___^


LOM DAFTAR CHURP CHURP?? 
boleh daftar disini ---> CHURP CHURP
isi form tu detail yang betul yek...
^_^

notakaki :: kalau nak kasi wit raya, klik je kotak2 comel kat atas tu ^_^
Photobucket

Comments

syufaa said…
ouhhh.
nampak sangat syufa dh lama tak bukak churp2 nih!
aishhhh!
echa rahman said…
cik asfz tnye ckit..churp churp ni utk pe ek.?yg mcm nuffnang ngn heartbeat tu ke.?
Cik Domo said…
@syufaa
cbe buka..mana taw $$$ banyak ni..hahaha~
Cik Domo said…
@echa rahman
churp churp tu sama je ngan nuff n heartbeat..cuma churp2 more to facebook n twitter...echa kene share iklan2 churp2 dkat facebook n twitter n nuffnang dekat blog :)
echa rahman said…
oooo..tp dekat fb & twitter xde ruang iklan kan..so mcm mane nk letak dekat situ.?klu blog tawu la...sori byk tnye plak..=))
Cik Domo said…
@echa rahman
xpe..
kite kene share iklan tu dekat fb n tweeter..y ni kene rajin la publish kan..pastu klw rasa rjin soh la member2 klik apa y kite share tu :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake