Kad Raya tahun ini

As Salam Ramadhan

"sukanya dalam hati bila posmen bunyikan hon depan rumah"..lalalala..
sila baca kunun-kunun ayat diatas adalah lagu yek..kah3x

Tahun ni asfz dapat 5 keping kad raya! hoyeahh!! i loike..
3 daripadanya dari blogger dan 2 daripada my bff ^,^


banyakkan setem y sama...hahaha XD


what beautiful & lovely kad raya..
yang bestnya ada 2 kad raya hand-made woh..cantek giloss..hahaha >.<
yang ada gambar tu dari Hsue Craft
kad raya yang banyak handphone tu dari Pojie
gambar masjid tu plak dari FAA
kad kartun siap ada bubble talk dari my bestie, cik bie
dan


yang ni speacial sebab dye macam 3 in 1..
penanda buku + frame gambar + kad raya
siap ada domo lagii... =)

thankiu zie_ira sebab kasi kite ni..
seperiseee taw!! pandai tol dye ni wat seperisee XD

Thanks kepada yang sudi kasi kad raya ^___^

ok, lari topik..
Doodle Story

SIAPA YANG MENGGUNAKAN DOODLE ASFZ SBG HEADER??

*terharu..

notakaki :: hari ini nak start wat kuih raya..
ntah jadi ke x? =.=
Photobucket

Comments

Cik Bell said…
wah.untunglah dah dapat kad raya.huhu :)
ayu.suhada said…
whoaa.sukenya cik domo dapat kad raye yg santik!! bestnyaa..kite xdapat pun..sumer bg kad raye on9..hahah..btw,selamat hari raye cik domo!heheh
merahitujambu said…
bestnya dapat special..jeles ok..hehehe
Cik Domo said…
@ayu.suhada
suka2..ekeke...
alo..kad raya on9 pon best juga XD

selamat hari raya ayu suhada =D
Cik Domo said…
@merahitujambu
alo2..namo jeles2 yek XD
Saiazuan said…
jeles!!! dpt 1 je kad raya.. :(
Cik Domo said…
@Saiazuan
okey ler tu..dari xdpt terus..ngeh3x
zie_ira said…
woahh ,,cik asfz buat seperise kat kite pulak la,,hehe,,byk lak name ira kat entry ni ,malu3,,aww,~*_*

ira pon dpt 2 kad raye je thun ni ,tp owke la tuh ,,hehe,,
bunbun said…
aaaahhh jelesnye! bunbun dapat satu je. hahahaha
Mya said…
oke jeles! hihi =p
Cik Domo said…
@zie_ira
haha..malu2 kucing plak..
Cik Domo said…
@bunbun
hehehhe..ok le tu drpd xdpt =)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!