Kad Raya Dah Pos!!!

As Salam Ramadhan

Cuma nak kasi taw!
Kad-kad raya dah post!
sorry pada yang tak dapat..
maaf juga pada penerima ke 11 sebab asfz xdpt hantar kad raya tu :(
sebab ada masalah teknikal!
sorry sangat-sangat!! :(


Oh..entry tu dah xde..seperti yang dijanjikan =)

Oh ye..asfz nak ucapkan taniah kepada semua kawan-kawan asfz yang berjaya menghasilkan doodle mereka sendiri..Siap ada yang share ngan asfz lagi..*terharu sangat!
asfz pon sama juga masih belajar dalam menghasilkan doodle yang ngetop! eh..hahaha XD
Asfz dah kata da semua orang berbakat =)
eh..bila plak asfz kata ni =.=

korang nak taw camne rupa 1st doodle asfz? tapi jangan gelak ok! 
*doodle yang terSANGAT skema! =.=
asfz lukis doodle ni pada bulan JUN (da lama daa)
siap ada nama LULU =)
eh, baju dye hampir sama ngn background blog ni lah =.=
bawu perasan =.=

PRACTISE MAKE PERFECT OK KAWAN-KAWAN =)

Photobucket

Comments

nabilah_2908 said…
sy pun baru je poskan kad raya pagi tadi..hope selamat la sampai.. ;)

ha..penyakit buat doodle ni dah merebak rasanya di kalangan blogger...lagi2 blogger perempuan..sy pun dah terjebak...hehehe...

sy punya masih kaku lagi... ;)
May Maisarah said…
Alahh comelnye doodle tu..sopan dan ayu jer...hihih. =))
Cik Domo said…
@nabilah_2908
ala..kad raya tok ktw xde..kui3x

hahahaha..tu la..da mcm virus XD
idzanfashila said…
skrg doodle dia mkin comel~
Saiazuan said…
hoho pakar doodle

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake