Kad Hari Raya Dari Hsue Craft

Salam Ramadhan

Asfz Nak Kad Raya dari Hsue Craft
tapi hanya 2 orang bertuah je dapat
harap asfz bertuah.

Kenapa asfz nak?
Handmade kad raya tp bukan printing punye..crafting punye..memang kreatif ka Hsue Craft ni..setiap kad tu asfz rasa jatuh cinta! woott..wooottt!!!

Tak Percaya? jom tengok kad yang bakal diserahkan kepada para pemenang



Cantik kan?? 

Bentuk pelita, api tu bukan dilukis tp dibentukkan mengunakan kertas la kot..memang kagum lah..macam mana la dye buat ek..T_T memang betul-betul kreatif lah Hsue Craft ni...

nak tengok design yang lebih banyak boleh pergi SINI
Hsue Craft jual semua kad2 ni..bukan hanya kad raya, kad besday, kad Hari guru, frame..
memang banyak lahhhhh!! apa lagi korang tunggu! p la terjah~
buat speacial present utk tersayang kan XD

UCAPAN AIDILFITRI


Mula2 layan lagu raya dulu..baru dew feell..hahaha

Buat HSUE sekeluarga, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat sekeluarga.
semoga dilimpahi rahmat dan dimurahkan rezeki..serta mendapat banyak pelangan di masa akan datang XD
Buat kuih raya banyak2 sket, t post kat umah kiter ekk..hahaha XD
lagi 1, raya2 ni jangan plak HSUE maen mercun! no! no! nO! munge api takpe XD

tu jek..maaflah tak bpe nak ketif tulish wish ni..
tapi
Hsue Craft, sila la pilih saya..
pleaseeeee! XD

Nak join kelik je gambar kad raya yang super duper cantik tuu...

tarikh tutup :: 12 Ogos 2011 

notakaki :: nak kad raya !! XD
Photobucket

Comments

yaya | mohd said…
wahhh!!ta sbr ea nak rayer..ehehe
May Maisarah said…
Wow.sangat tekun diorang buat kad rayer ni yer....mmg kreatif.

btw, cik afsz, tolong sy like pic sy yer..do visit my blog.

Thanks!!! =))
Cik Domo said…
@May Maisarah
taw xpe...sungguh tekun n kreatip :D

ok
KimiCnoL said…
kreatifnye handmade kadraya nie..mau join jgk la..hihi
hukum letak gambar makanan time ramadhan?
Cik Domo said…
@KimiCnoL
join3..jangan tak join..hahaha
suhaila said…
Thanks 4 join...so nice...suke sgt...gud luck dear...sok sue inform yer sape pemenang...
Cik Domo said…
@suhaila
ur welcome..tq for anjurkan XD

hope asfz bertuah lah! XD

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management