IC Blogger

Salam Ramadhan

Ehem3x..
asfz dah ada IC Blogger sendiri.


see? my IC with doodle..
kenapa xletak pic sendiri?? erm..sebab..sebab.. :)
IC ni pon semalam asfz dapat tapi nak post entry hari ni..

IC ni dah selamat asfz tepek kat side bar..kunun-kunun terasa macam Fulltime Blogger jek..keh3x
Oh ye, IC ni dibuat/direka/dicipta oleh Adamainaa. Dye ni tersangat kreatif. Doodle yang dowang design memang shomel belaka..serius ni! huhuhu..tak caya p la blog mereke..
Asfz jeles dengan doodle-doodle dye tu ^__^

Rasa cam nak pegi print dan laminated macam lesen memandu jek..
=)

notakaki :: Selamat berpuasa pada hari ke-5 semua ^^,

Photobucket

Comments

RARA aihara said…
saye xde ic blogger..huhu~
btw, cantik ic nie....=)
hehe. asfz tak letak gambar sendiri sebab takde gambar passport kan :p

happy fasting syg! <3
Cik Domo said…
@RARA aihara
hehehe...cantik kan? :)
Cik Domo said…
@enyheartsdiamond
hahaha..mana taw ni...kantoi :p

Happy fasting juga eny =)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake