GIVEAWAY : WIRDA WARNA

Salam Ramadhan

Asfz nak join GA ni
actually tertarik dengan Grand Prize dye
Kalau lah dapat bolehlah bergaya..
tambah plak baju raya kaler maroon
cam sesuai jek nak bawa time kolek duit raya kan


Ouch! so gorgeous and nice la..
boleh juga bergaya bile pergi kelas
wahh kelas gitu! kompem kawan-kawan asfz akan jeles! muahahaa~

banner GA yang simpe siap ada ladybird comey ag.. XD

Syarat asfz dah penuhi..
nak tahu syarat-syarat klik SINI..jangan risau, simple syarat jek ^_^

yang bestnya kalau tak dapat hadiah utama tu, ada hadiah saguhati.
BEG MAIKA
(apa tu??)

BEG MAIKA ni macam beg yang dibuat sendiri *handmade lah..comel taw..cantek jekkk..kalau buat handbag pon comel jek..asfz dan korang suka benda-benda comel ni kan?? 

Ni contoh gambar beg taw bukan hadiah saguhati tu

Tapi nampak comel kan! 
asfz suka..korang pon kompem suka juga kann!!!
boleh buat handbag n bawa p shopping! ^.^

Btw Wirda ni jual taw beg comel ni.. nak terjah tengok koleksi hot n gorgeous tu klik SINI
korang pasti akan rambang mata..
kompem punye lah!!! sebab asfz pon sama ^.^

Due Date GA ni pada 25 Ogos 2011
lambat lagi kan..
korang pon boleh join..
mana taw ada rezeki kan..
leh bergaya dengan beg baru di Aidilfitri ^__^

asfz nak tagged

sebab dowang suka benda comel-comel macam asfz juga ^_^

Korang yang asfz tak tagged tu jangan kecewa plak..
amat dialu-alukan join GA ni..

Camne ? KLIK JE BANNER GA TU..
^___^

Photobucket

Comments

hahhaha..mcm taw2 je citarasa..kiki..masey, will join soon..;p
Cik Domo said…
@~bUih-bUih ciNta~
hehe..mesti lah taw kan! =)
zie_ira said…
wahh ,comel comel comell,, nanti ira join ea,tenkiu tag,,:)
Cik Domo said…
@zie_ira
ur welcome..
mmg comey kan? hehehe =)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake