Giveaway Photo Edit by xamreenaxeer

Salam Ramadhan


Alangkah seronoknya bila dapat doodle cam kat atas ni. kan? kan? kurangnya unsur kartun tapi masih kartun..ha, camne tu? renung-renungkan lah.. hik3x

ok, asfz nak jawab soalan ::
Berapakah usia blog xamreenaxeerARTWORKS ni.
jawapan asfz :: 3 minggu 4 hari
(kalau tak salah lah.. =.=)

"Saya nak xamreenaxeer edit kan gambar saya kerana gambar yang diedit mempunyai identitinya tersendiri dan tidak terikut-ikut dengan rekaan yang sedia ada"

ok, simple slogan tapi harap xamreenaxeer suka dah pilih slogan ni XD
(harapan nak setinggi gunung kinabalu..huhu)

Hadiah menarik menanti 3 pemenang dan ada 5 hadiah saguhati..
Jom la join ramai-ramai ek..

Nak Join?
klik la banner yang kawaii tu >.<

nak tagged SYIRO tok join XD

 notakaki :: untung-untung ada lah rezeki asfz tok dpt kad raya daripada xamreenaxeer ni >.<
Photobucket

Comments

ɀʉɱʁɩ said…
thanks join..gud luck okeh..:)
KimiCnoL said…
baru 3minggu ke?macam blog dah 3bulan..nice ;))
Cik Domo said…
@KimiCnoL
tu la..xtaw la...bpe minggu n bulan =.=
ɀʉɱʁɩ said…
Pengumuman pemenang GA di sini:

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/08/giveaway-photo-edit-by-xamreenaxeer_24.html
Cik Domo said…
@ɀʉɱʁɩ
mesti kite kalah kan...huhu.. :'(
xpelah..

taniah pada y berjaya..

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!