doodle untuk korang!!

As Salam Ramadhan

Camne puasa korang?? penuh ke x tu?? teheee...sedar tak sedar, dah 22 hari kite berpuasa kan..
hurm, cepatnyanya masa berlalu kan :'( tapikan puasa tahun ni paling best dalam hidup asfz sebab tahun ni sebulan asfz berpuasa dekat rumah..sahur? tak pernah miss walaupun sehari.. >.< kalau tahun-tahun sudah, sahur tu macam biskut chips more..kejap sahur, kejap x..hahahahah

Buka puasa?? meriah!! satu family berkumpul..makan sama-sama..doa dibacakan..oh..teruja-teruja..
kalau tahun-tahun sudah, makan ngn kawan-kawan..best memang best tapi tak sebest makan ngan family sendiri kan?? ^__^ lagi satu, menu buka puasa takdela sama je hari-hari kalau makan ngn family..duit blanje pon takyah pikir..hohoho >.<

Oh ye..asfz nak kasi hadiah cket ni..xde lah mahal pon..tapi ia ada nilai pada yang menghargainya..
khas untuk follower-follower TCA yang cantik dan kacak ;)

asfz nak kasi hadiah doodle raya :)
korang leh amik la yekk..jangan malu jangan segan >.<

Doodle berbaju biru

Doodle berbaju merah

ni bukan doodle kapel..personal doodle..
so, nak amik sepasang boleh, nak amik satu pon boleh :)
amik lah tepek kat blog masing-masing..ekekeke >.< 

ok lah~
selamat berbuka puasa >.<
eh..baru pukul 4 lebey lahh...


notakaki :: nak makan apa ek buka nnt?? >.<

*UPDATE*


ada 4 kaler doodle asfz update..
sila amik tanpa segan silu yek =)

Doodle Kuning
Doodle Hijau

Doodle Purple a.k.a Ungu

Doodle Pink a.k.a Merah Jambu



 harap sudilah menerima doodle yang tak seberapa ni yek :)

Oh, da masuk fasa 3 bulan ramadhan.. <-- sje nak gtaw!

:)
Photobucket

Comments

Cik Nisa said…
warh comelll yer . nisa ambek warna merah . couple punye yer . mekasih .

http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/doodle-dari-rakan-rakan-blogger.html
Farah :) said…
kakaaaaa !! farah amek dua boleh ? hhihi . :)) thanks ^^
Saiazuan said…
wow doodle raya :D
anny said…
awak nak satu boley???
'rudy Tensai' said…
mmg pembuat doodle sejati la... tp igt jgn nk buat doodle je... buat gak kueh raye skali... hehhehe

slamat hari raya~~
adeh! mood raye terus singgah sni~ ehehe! suke suke!:) duit raye nak!hohoo!
Cik Domo said…
@Farah :)
bolehh..amiklah.. :)
Cik Domo said…
@'rudy Tensai'
hahha...baek lah yekk XD
NuRuL iZZa said…
sy amek doodle awk yg comel tu..thanx...
Nieyza said…
salam.....cik asfz..niza amk yer....
waaaa...(!)
comel3.....kiut miut jer...
nak amek kapel kaler biru okengg....hehe....shukrann yer....

Salam Aidilfitri ;)
Nieyza said…
terima kasih cik domo..:)
cantik2..nk amik merah sok bru nk tempek kt blog..hiihi;p
Cik Domo said…
@نور افيره
hehehe...ok...amik jek :)

salam aidilfitri XD
momo said…
nak kena belajar wat doodle camnie nie...hehehe...

~moga ini baik, insyaAllah~
merahitujambu said…
comel.sy pon ada buat dood;e raya free amik la...

lepas tu doodle trade untuk awok..

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/08/senyum-tak-perlu-kata-apa-apa.html
Cik Domo said…
@merahitujambu
waah..da siap ke?? cepatnye..teheee
comel nye doodle! wat larh doodle warna pink..hehe.love pink <3
Cik Domo said…
@wanniey veerra, 20
ehehe...nnt kite update yek :)
hihi..pandai awak buat doodle...=)cmne buat?
Cik Domo said…
@wanniey veerra, 20
mcm mana buat?? erkk...
kite gune photoshop :)
zie_ira said…
nak purple!!~~wee,,^^,tenkiu cik asfz comei
Cik Domo said…
@zie_ira
amik lah..free jek..haha

ur welcome :)

asfz comel?? *blushing
aten qylah said…
aten amek warna pink ekk :D
Syahidaaa said…
comel kut. amek thanks "DD
hanim! said…
comel la..nak amik boleh??(dh amik pon)hoho
terima kasih..:)
Cik Domo said…
@hanim!
haha..amik2 :)

sama2
a Y i e N a said…
Cik Domo , ada satu request laa. Boleh tak buatkan doodle muslimah. hehe. I mean, boleh tak u buatkan doodle pmpuan yg btudung and tudung dia tutup dada. kalau boleh still berstyle jugak. hihii. kaler apa2 pun boleh, color blocking mcm best :)

sorry ttba buat request pulak, cz im really interested dgn doodle you. comeeel sgt. hehe. tlg eh. thanks! :D
comel la doodle cik asfz...ni dh tahap pro dh pun bg zaa...=)
syhiera amek boleh ?? :D thankss ... syhiera amek kaler pink ye ..
Cik Domo said…
@a Y i e N a
wah..panjangnye request dye..hahaha..
blocking color tu kaler apa ek??

<-- blur2 lagi pasal kaler..

doodle asfz muslimah da kot..xreti nak berstyle2..huhu
Cik Domo said…
@M.E Z.A.F.I.R.A.H
mekaceh..
tahap pro yek? hehehehe =)
ayu.suhada said…
Thank you so much cik domo ^_^
ayu.suhada said…
ouwhh..cik domo..lau ade doodle wish birthday..gthu yaa..sy nak bg doodle dgn wish birthday kat bf sy kat ireland sane..nmpak special sket..heheh..leh kan cik domo??
Cik Domo said…
@ayu.suhada
doodle wish besday?? erk..doodle tu lelaki ke perempuan??
NURFATIN IZZATI said…
saya amik doodle yang warna pink tu eh.catekk gilee.thnks :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!